A legutóbbi meccsen már nem ült Orbán mellett a székesfehérvári VIP-páholyban Csányi Sándor OTP-vezér és Schmitt Pál korábbi köztársasági elnök sem - írja a Bors.

Hogyan változott Orbán Viktor miniszterelnök társasága az elmúlt másfél évben? Ki tűnt fel és ki tűnt el a kormányfő mellől? Ki ül most hozzá a legközelebb? Két, Székesfehérvárott játszott meccset vett alapul a Bors a kérdés megválaszolásához. A Videoton-Debrecen (0-1) 2012. márciusi 18-i összecsapásnak és a Felcsút-Újpest (1-2) hétvégi meccsének VIP-vendégeit vettük sorra.

Kiválasztottak: Ők ülhetnek Orbánnal egy páholyban

Az "idén már nem jöttek" listáján Csányi Sándor, Egervári Sándor és Schmitt Pál is szerepel. Az új meghívottak:Tessely Zoltán Bicske fideszes polgármestere, Warvasovszky Tihamér az Állami Számvevőszék alelnöke és Orbán Viktor két lánya.

A korábbi csapatot erősíti továbbra is Garancsi István a Videoton tulajdonosa, Kovács Ferenc szomszéd, Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester és Berzi Sándor, aki 1998 és 2006 között az MLSZ főtitkára volt.

További részletek és fotó a Borsban!

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ranger47
@antal kelemen: Gondolod,kedves Kelemen,hogy a fidesz elsöpri a demokratikus ellenzéket?Ha te így látod?akkor úgy lesz!Szavazz a fideszre! Ja,én úgy emlékszem,hogy birkáknak a fidesz szavazóit szokták mindenfelé nevezni.Nem illik a saját bélyeget másokra átragasztani!Nem kampány plakát ez!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ranger47
A jövőbeni cellatársai orbannak!Joga van megválogatni őket!
hallgatag
Jól van!!!...akkor nemcsak én utálom ennyire ezt az
" antal kelemen " nevü román seggnyalót, egy fizetett kommentelöt...
Beteg ember (?) lehet szerintem...
Halszem
"A legutóbbi meccsen már nem ült Orbán mellett ... "

Egyre cikibb mellé ülni!
ranger47
@hallgatag: Ugyan!!kelemen barátunk nem beteg,csak szellemileg naggyon,naggyon fáradt és mint ilyen,azt se tudja miket firkál ide!! Csak ennyi!! Az OPNI zárt osztályán is embertársaink tengetik "tudathézagos" napjaikat.
ranger47
@hallgatag: Ahol lószar van,ott veréb is van!!
ranger47
@Csodapók: Vagy azért,mert ott sem szeretik a megélhetési kalandorokat!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.