270 ezer családnak jelent majd pluszjövedelmet a kibővített családi adókedvezmény, ezt mondta a Fidesz szóvivője. Angyal József adószakértő azt mondja, a legalább három gyermeket nevelő családok jövedelme fog nőni. Saját kalkulációja alapján, ha a szülők együttes keresete 150 ezer forint, akkor több mint 25 ezer forinttal kapnak majd több pénzt. Azonban ennek duplájával is nőhet a családi kassza, ha az összjövedelmük eléri a háromszázezret. Ezt a kedvezményt eddig nem tudták érvényesíteni az adóalapból, a jövőben viszont a nyugdíj és egészségbiztosítási járulékból is leírhatják. Török Zsolt azt mondta, az MSZP három éve követeli, hogy az alacsony keresetűeknél is legyen családi adókedvezmény, de a kormány csak a választás évében vezeti be. "Az elfogadhatatlan volt, hogy Orbán Viktor gyermekei 100 ezer forintot érnek egy hónapban, míg egy minimálbéres gyermekei 15 ezer forintot érnek. Azért érezzük a különbséget, a gyereket nem pénzben mérik” –nyilatkozta Török Zsolt, az MSZP képviselője.

Forrás: ujasz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csegala
@entero: Szégyeld magad entero! Az jött le a hozzászólásodból, hogy aki 15 ezret kap, az csak ezé a sz@r kis pénzért szüli a gyereket és az nem is szereti. Hogy írhatsz le ilyet? Honnan feltételezed te azt, hogy egy szegény ember nem szereti a kölykét? És az ilyenek verik magukat, hogy szaporodjon a magyar. Ezért megéri! Az ilyen véleményekért. Hát akkor szaporodjanak nektek a patkányok, meg a Gazdád.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ranger47
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
ranger47
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
entero
@ranger47: Az ürességben élés inkább a te bajod lehet, különben nem ebben a támadó stílusban írnál folyamatosan. Nem vitted semmire, és ezért én vagyok a felelős, meg Orbán, meg az egész világ? Neked nagyon komoly gondok vannak a fejedben, barátom. Javaslom, hallgass inkább zenét, hátha megnyugtat...:-))
kukac50
@entero: Nem, de legyen igazságos az elosztás.
Csodapók
@entero: Te meg szokj le a jelentgetésekről, mert csak önmagadat minősíted azzal, hogy nem viseled el a kritikát! Persze, madarat tolláról, enterot barátjáról:
Orbán Viktor sem tűri a bírálatot.
entero
@Csodapók: A normális kritikát nagyon is elviselem, sőt, normális hangnemben akár vitatkozni is lehet, de az ilyen ranger féléket nem igazán tudom megemészteni. Ő csak egy kis "semmire sem vittem, és ezért az egész világ a hibás" típusú kis gyalázkodó, akinek a Népszava, vagy a Hvg oldalán kellene írogatnia.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.