Meghalt egy kábítószer-fogyasztó nő vasárnap hajnalban Székesfehérváron, a rendőrség az ügy kapcsán két terjesztőt őrizetbe vett, és vizsgálja, hogy az eset összefügg-e korábbi halálesetekkel – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap este.

A police.hu-n közzétett információk szerint az elhunyt 25 éves nő élettársa hívta a mentőket vasárnap hajnalban lakásukhoz, mert azt tapasztalta, hogy a nő nem adott életjeleket. Az eddig  rendelkezésre álló adatok szerint előző este a nő és élettársa, valamint egy másik nő és egy másik férfi együtt italozott és kábítószert fogyasztott.

A két férfit és a nőt gyanúsítottként hallgatták ki kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozók az üggyel kapcsolatban kábítószer-kereskedelem bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vettek további két 27 éves székesfehérvári férfit.

A házkutatás során a lakásban „Y” lenyomatú tablettákat, valamint fehér port foglaltak le. A tablettákról az előzetes szakvélemény alapján megállapították, hogy ecstasy tabletták, míg a fehér port további szakértői vizsgálatnak vetik alá.

A Fejér megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja a jelenlegi és a korábbi halálesetek között felmerülő esetleges összefüggéseket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.