Több mint 50 tonna jelöletlen görögdinnyét vontak ki a forgalomból az ellenőrök egy görögdinnye-felvásárló telepen a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Balkányban - tájékoztatta Budai Gyula pénteken az MTI-t....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csodapók
"...így ezeket a tételeket azonnali hatállyal kivonták a forgalomból, és a hatóságok elrendelték a megsemmisítést."
Aljas szemét patkány vagy, budaigyula!
Azt kívánom, válj földönfutóvá,hogy soha ne ehess többet görögdinnyét...se!

Mérgezett volt? Romlott volt? Nem lehetett volna odaadni a szegényeknek?
De legalább az állatkerteknek?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pacsni
@Brother Louie: az nemtudtam, hogy a csànyinak a keze is bennevan , de kulonben èn azt a tejet nemszoktam venni, èn a magyar tejet veszem a 28%-os kb az is olyan 200-300 Ft kozott mozog. En a règi hagyomànyos magyar àrukhoz vagyok szokva, mert ezek az ujfajtàk kitudja milyen kotyvalèkok vannak benne. De kulonben jò, hogy mondtad ezt a Csànyit, majd elkerulom a tej màrkàt. A tejfolt amit szoktam venni (magyar) 20%-os màr lassan azt se lehet megkozeliteni, 1-2 èvvel ezeleott 80-90 Ft volt most meg màr meghaladta 120-130 Ft-ot. szoval az àrak menne szèpen felfelè, de a fizetès az marad 10 èvvel ezelotti. Elmondok neked egy kis tortènetet! Van egy telkunk Godollo mellett, kimentunk levàgni a gyulcsfàknak àgait, ami zavarta a villanyzsinort, ès osszegyult egy csomo faàg, (mivel, hogy ott a kornyèken sokan tuzelnek fàval) megkèrdeztem, hogy nem-e kell nekik tuzelofànak (termèszetesen ingyen adtam volna) de mèg a kutyànak se kellett.
inkàbb megveszik mindt hogy ingyen elvittèk volna. Akkor jobb ha sokan csendbe maradnak ès koltekezzenek ahogy akarnak, de akkor ne sirànkozzanak, hogy nincs pènzuk megvenni a tuzelo fàt. Tudom azt mondod, hogy nemjòk ezek az àgak tuzelni, de ugyszoktàk mondani, hogy "ingyen lònak ne nèzd a fogàt"
pacsni
@Csodapók: igazad van a profit szàmit mindenhol, de ha egy kulfoldi gyàrosnak hir neve van, akkor annak nem èrimeg, hogy elobb utobb vagy pènzbuntetèst vagy bezàràsra kènyszeritsèk, mert amit osszeszedett pènzt a buntetèsnèl olyan osszeget rònak fel, hogy mèg elèg se lenne neki ami a bankba van pènze. Legalàbb is kulfoldon nagyon szigoruak, ha nem az eloirasnak felelmeg. Meg kulonben is melyik gyàrtulajdonos kockàztatna, ha jòl keres, jòèletmodot folytat? ès ugyan ugy bezàrnà a gyàrat, ha a vevok ha ràjonnek, hogy sza@r a minosèg nemveszik! ez mo-gon is igy van ès kulfoldon is.
Nakimaga
Gyerekkoromban ,szénával bélelt szekéren hordták a "Mézédes hevesi" dinnyét és nem volt gond,hogy blokk nélkül árulták,biztos lehetett a vevő,hogy a dinnye árus nem veri át görög országból származó fajtával,mert akkoriban a csíkosat még nem is ismertük és nem volt ritka a 15-25 kg-s !
Hol van az igazi ,hevesi,magyar dinnye ?
Az EU-ban már nem az a menő !
Holnaptól,talán mákos bejglit sem ehetsz !
A dohánybolt nemzeti,de a dohányáru nem magyar !
Kop.kop.kop.-gondolkozzunk reálisan !
pacsni
@miazavalami: kulonben tudod, hogy az àllamnak minden sza@bòl csinàl hasznot, ha nem èrnèmeg az àllamnak akkor kitalàlna valami màst. (lasd az ut adòt) teszerinted ez normàlis? ez is csak Mo-gon lètezik. Majd meglàtod 1-2 èven belul minnèl kevesebb àrut fognak behozni kulfoldrol, mert a fuvaròzò vàllalatokna is pènzbe van, ès nem èrimeg nekik ide hozni , vagypedig ugy felemelik az àràt , hogy nemfogja venni senki ès megy a szemètbe.
miazavalami
@pacsni: Persze , hogy mindenre adót vetnek ki! Valahogy be kell hozni azt a kiesést amit elvesztettek az egykulcsos adóval.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.