Gyurcsány Ferenc egykori miniszterelnök és Veres János volt pénzügyminiszter tanúkénti meghallgatásával folytatódott csütörtökön a Sukoró-per a Szolnoki Törvényszéken. Reggel Gyurcsány Ferenc válaszolt a bírói, az ügyészi és az ügyvédi kérdésekre. "Nem Gurcsány Ferencként állok a bíróság előtt tanúként, hanem miniszterelnökként! Ezért azt várom el, hogy így is szólítson! " - szólta meg a szocialista országgyűlési képviselő a vádat képviselő dr. Kovatsits Gábort, aki a tanút Gyurcsány úrként szólította meg. Személyeskedésektől nem volt mentes a volt miniszterelnök meghallgatása, ezért volt csitítani feladata Sólyomváriné dr. Csendes Mária bírónőnek. A felvetésekre válaszolva Gyurcsány Ferenc minduntalan arra tért ki, hogy a Sukoró-ügyben a volt kormány kialakított gazdaság-politikája mentén az ország érdekében jártak el a vádlottak padján ülők, akiket ő tisztességes emberként ismer. Gyurcsány Ferenc felelőssége iránt érdeklődve a miniszterelnök azt válaszolta: "egy kormányfőnek mindig...

Forrás: szoljon.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Remelem a trafikdesz bukasa utan felelossegre vonjak azokat, akik leallitottak a sukoroi beruhazast, milliardos kart okozva igy az orszagnak.
Manhattan
Orbánéknak az a bajuk ezzel a beruházással, hogy ők kimaradtak volna belőle. Ezt nem tudják lenyelni, ezért minden áron és mindenhol a beruházás mikéntjét forszírozzák. Gondoljunk csak bele, ha a simicska-klán kaparintja meg ezt az üzletet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.