Amerikai mintára előválasztáson döntene Mesterházy Attila és Bajnai Gordon arról, hogy ki legyen a baloldali ellenzék kormányfőjelöltje. A Bors két napig tartó választási kutatást tartott és és kiderült: olvasóink elővoksolásán Bajnai a favorit. A Bors-szavazás eredménye: 36% Bajnai Gordon, 27% Tétényi Éva, 22% Gyurcsány Ferenc, 15% Mesterházy Attila

Forrás: borsonline.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Tétényi Évát nem értem, miért szedik elő mindig, minden ilyen kérdésnél. A legsúlytalanabb senki (bocsánat), összes "érdeme" és tehetsége mindössze annyi, hogy egy fideszes képviselőktől fojtogatott város élén áll, és próbál túlélni. De ettől még nem politikus, pláne nem jó politikus.
Hellcat
Meseházi még a gyuresznél is szarabb nemtom mit kapálódzik annyira hogy csak ő legyen a nim elnök jelölt...tiszta miniatűr orbán...Tétényi meg maradjon független, addig jó amíg úgy ténykedik.
soljanka
15% Mesterházy...
Ez várható volt.
Csak ő nem látja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.