A Fidesz szerint a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden közzétett adatai is azt mutatják, hogy nem állt meg a foglalkoztatottság kormányváltás óta tartó növekedése és a munkanélküliség csökkenése – hangzott el Hoppál Péternek, a Fidesz szóvivőjének keddi sajtótájékoztatóján.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Mi??? Nőtt a foglalkoztatottság??? Amit csak én tudok! : 2013-Januártól kirúgott fők: Mol Nrt,1200FŐ! Flex zala és vas megye 2000 Fő! Szombathely 500fő! Baromfi Zala 1000fő! A pacsai baromfi, amit a fidesz indított be 2011-ben 3 milliárd -ból, tejesen becsődölt ! 1200 fő kirúgva, pénz még az ablakban... Ez amit csak én tudok ,de az a sok amit nem tudok. Ja, meg a vasmű, minimum 1500 fő!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
Ez az MNO félelmetesen primitív,seggnyalásból ötös az elvtársaknak.
Kezet foghatnak a CÖLÖPÖKKEL.
wolk
A Diákmunka Szövetkezetbe bejelentkezett 80000 diákot a KSH foglalkoztatottként kezeli.
P-Márta
Orbán az, aki sikert ért el, saját és családja vagyonát illetően, ez már valami:

„Tamás Kovács ?
Kiemelt hozzászóló

EZ MINISZTERELNÖK?
"Orbán Viktor ügyvéd foglalkozású felesége, Lévai Anikó is kivette a részét a páratlan vagyongyarapodásból. A gyermekei születése előtt a Nógrád Megyei Földhivatalnál dolgozott. Azt beszélik arra felé, hogy a megye területén lévő ércbányákat az Orbán család, valamint a FIDESZ- holdudvarába tartozó vállalkozók részére juttatta.
Orbán Viktor édesapja nem véletlenül lett dúsgazdag bányatulajdonos.
Már több szerző is leírta, hogy a FIDESZ a 90'-es években eladta a székházát. A FIDESZ-hez közeli cégek, a székházból befolyt pénzekből, megvásárolták az addig állami tulajdonban volt bányákat, amelyeket aztán jelképes összegért eladták Orbán Viktor édesapjának. A bányák jövedelmezőségének biztosításához, a meglévő politikai kapcsolatok révén, zsíros megrendeléseket szereztek a Dunai Vasműtől, valamint az autópálya építkezésekhez. Az Orbán-család vagyonát egyes közírók 500 milliárd forint körülire teszik, amihez hozzátartozik egy Pintér Sándor belügyminiszterrel közösen vásárolt és fenntartott horvátországi sziget az Adrián, valamint egy kb. 600 millió Ft. értékű jacht, ami francia lobogó alatt került nyilvántartásra..."

A Top 10 parlamenti költségtérítés:
1. Hörcsik Richárd (Fidesz) 26 800 000
2. Apáti István (Jobbik) 26 757 071
3. Vitányi István (Fidesz) 26 720 491
4. Lipők Sándor (Fidesz) 25 838 950
5. Gyüre Csaba (Jobbik) 25 421 801
6. Pálffy István (KDNP) 25 385 445
7. Firtl Mátyás (KDNP) 25 230 720
8. Jakab István (Fidesz) 25 230 720
9. Pósán László (Fidesz) 25 230 720
10. Ágh Péter (Fidesz) 25 216 581
(Forrás: Blikk)
P-Márta
@anti: a nyári gyakorlatok? - íme, míg másoknak 22 és 47 000-ből kell megélni és a szociális ellátást is bekebelezik, aztán ha valaki még kapna pár ezer forintot, biztosan százezrekre büntetnék meg??? - mert picikét még segítettek rajta.
Ilyen érzéketlen, empátia szegény kormánya még ennek az országnak nem volt, mindent bekebeleznek maguknak én nemrég tudtam meg, hogy a CBA áruházlánc Lázáré..., elég szép? - és még mi az övék, gyüjtsétek össze és soroljátok itt fel, érdemes lenne egymást informálni a vagyonuk halmozásáról és annak módjáról:

propeller.hu/itthon/2766709-214-ezret-kapnak-lazar-gyakornokai
214 EZRET KAPNAK LÁZÁR GYAKORNOKAI HAVONTA
ma, 12:27 propeller.hu 6 hozzászólás
Bruttó 214 ezer forintot keres a Miniszterelnökség 13 gyakornoka július elseje óta, bár érdemi munkát nem végezhetnek.
Tizenhárom kiválasztott, közgazdász- és bölcsészhallgató gyakornok segíti a Miniszterelnökség munkáját július elseje óta, vonatkozó törvények értelmében azonban ügyintézői vagy ügyviteli munkát valójában nem végezhetnek. Ennek ellenére a gyakornokok havi bruttó 214 ezer forintot kapnak a program ideje alatt, amiért a Miniszterelnökség mindössze azt várja el, hogy „alázattal, a köz érdekében tevékenykedjenek a gyakorlati idő lezárultáig”, vagyis december 31-ig - írja az Ezt így hogy? blog.

A gyakornokok munkáját szakmai mentorok felügyelik és irányítják, és van, aki Lázár titkárságán, míg más a stratégiai és tájékoztatás helyettes államtitkárságon, egyesek pedig a programszervezésen, a protokoll osztályon vagy épp a Miniszterelnökség levelezési osztályán kapott feladatot.”
P-Márta
@Dr. Felipe: IGEN, a választásokon már KÉTSZER BUKOTT Orbán diktátornak HARMADSZOR feltétlenül BUKNIA KELL! - 500 milliárdos vagyona pedig megkérdőjelezendő honnan, kiktől, miért került hozzájuk?
wolk
@P-Márta: No ne csak erről a vagyonról essen szó, hanem a gengszterváltás óta a kiváltságosok kezére játszott minden vagyon ami korábban a nép a népköztársaság vagyona volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.