Évtizedes trend fordult meg az ország európai uniós tagságának megítélésével kapcsolatban: a Tárki felmérése szerint valamivel többen gondolják hátrányosnak a tagságot, mint ahányan jónak - tájékoztatta a véleménykutató pénteken az MTI-t.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Nem én mondtam, de sok igazság van ebben:
" A diktatúra olyan politikai rendszer, melyben az állami főhatalom olyan személy, politikai szervezet, csoport vagy párt kezében összpontosul, mely birtokolni tudja az összes hatalmi ágat, vagyis a törvényhozást (parlament), a végrehajtó hatalmat (kormány) igazságszolgáltatást (alkotmánybíróság, bíróságok, ügyészség) és a tömegtájékoztatást (média) meggátolva ezzel a népakarat demokratikus érvényesülését."

- és még azt mondják, hogy Mo-n nincs diktatúra... holott 1.) az állami főhatalom Orbán (személy) és bandája (szervezet) valamint a kdnp-jobbik és persze csakafidesz (párt) kezében összpontosul, mely birtokolja az összes hatalmi ágat (hányszor leírták már, elmondták) - parlamenti 2/3!!! - kormány tagjainak összetétele (és minősíthetetlenül aljas működése) - az AB - a bíróságok - az ügyészség - a média!!! - melyek 3. éve egyre szemérmetlenebbül GÁTOLJÁK A NÉPAKARAT ÉRVÉNYESÜLÉSÉT... miről beszélünk? Az orrunk előtt a hétköznapokban közlekedik megállíthatatlanul a diktatúra... KINEK NEM MUTATKOZOTT MÉG BE? Nos... Ezért kell a következő választást megnyerni, hogy 2014 után ez változzon. Ha marad az Orbán kormány, nem ad még egy esélyt a diktatúra felszámolására.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.