Megdöbbentő, szomorú hírt osztott meg egy betelefonáló a Klubrádió hallgatóival a Megbeszéljük című műsorban - írja a Pestiriport.hu.

Orbán Viktor levelet küldött - természetesen az ő nagyszerű győzelméről az Európai Unióval szemben. A levél címzettje Tenczer Dávid volt.

Tenczer Dávid 1995-ben, 1 hónapos korában halt meg.

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Apukám két és fél éve meghalt, és most ő is kapott 1-2 hónapja a rohadt nagy EU-ellenes győzelemről... bevittem a helyi fidesz-irodába úgy, hogy azt nem teszik ki az ablakba... mondjuk nem pont ők tehetnek róla, de akkor is a qrva anyjukat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sede
az eszem megáll ezen a gyökér fideszen.
nyanya001
Tavaly a bátyámnak küldött levelet, aki 26 éve meghalt !
dömdödöm
ebből is látszik hogy milyen jól dolgoznak a kormányhivatalokban
jól meg vannak válogatva a munkatársak ,jöhet mindenki aki haver barát cimbora szomszéd és fideszes :-(:-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
pbalage
azon se csodálkozzatok, ha ugyanezen halott csecsemő még szavazni is fog jövőre!
Sede
@pbalage: ugyanerre gondoltam én is. ezektől minden kitelik, és annak az ellenkezője is.
P-Márta
Ez a kétszer bukott jobbos MUTYI-ORBÁN GYALÁZAT, amit művel!
Egyáltalán honnan veszi a jogot, hogy a NÉP pénzét ilyen haszontalan, SEMMIT MONDÓ levelek KÜLDÖZGETÉSÉRE költse !

Hát, JELENTSE MÁR FEL VALAKI, valamelyik ellenzéki politikus !!!
Mi is kaptunk levelet, de NEM KÉRTÜNK sőt EL SEM VÁRJUK Mutyi-Orbántól a személyes levelezgetést.
MEGKÉRJÜK innen is, továbbítsák felé azt az igényünket, hogy NE TOLAKODJON BE az OTTHONAINKBA ilyen sunyi, ravasz módon, mert csak mégjobban megutáljuk !
bretagne
Én hallottam a Klubrádióban. Ez maga a döbbenet!
űrbán
Egy normális európai országban az olyan párt népszerűsége mint a mutyisz, 0 - 0.1% között mozog, vezetői pedig jól megérdemelt életfogytiglanjukat töltik, a teljes vagyonelkobzás után.
pbalage
@bretagne: cáfolom! Lehet ezt még fokozni!

Lenin irányításával kezdődött a 20. század talán legnagyobb támadása a család és a házasság ellen. Kötelező érvénnyel írta elő a polgári törvénykönyvet és a családjogi törvényt előkészítő bizottságnak, hogy számolja fel a privát autonómiát, és szüntesse meg a magántulajdont. Az állam így ugyanis mindenfajta jogviszonyba beavatkozhat. Az egyén a továbbiakban nem rendelkezhetett valódi jogokkal. A társadalom minden tagjának elsősorban kötelességei voltak. A jogszabály célja nem az személyiségi jogok védelme, hanem az állam céljainak a szolgálata volt.
nemsemmi
18 éve született, már szavazhatna. Orbánnak csak ez számít!
coyote3
Azt hittem, hogy ez a hataloméhes, hazug, gerinctelen féreg már nem tud meglepetést okozni nekem ... Ennek a lénynek semmi sem szent
Sede
@coyote3: már nagyon közel vannak a legaljához.
hallgatag
Basszus...erre van pénz KKE...Kib@szott Kubatov Elvtárs !!!
A Tündik bündije
Apukám két és fél éve meghalt, és most ő is kapott 1-2 hónapja a rohadt nagy EU-ellenes győzelemről... bevittem a helyi fidesz-irodába úgy, hogy azt nem teszik ki az ablakba... mondjuk nem pont ők tehetnek róla, de akkor is a qrva anyjukat.
lajospapa
Ha Kárpát-medencei magyar, mért ne? Még szavazhat is!
Dr. Felipe
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
human
2014-ben talán még az elhunytak is a fideszre fognak szavazni. Így akár 110%-os többséggel is nyerhetnek választást :)
pacsni
@Brother Louie: remèlem tènyleg nemtart sokàig, mert màr televan a zsebem ezzel a moslèkkal.
Sede
@Brother Louie: az úgynevezett ellenzék állapotát elnézve, komoly kételyeim vannak, hogy már nem tart sokáig...
adrenalink
@entero: 12:26-ra Szerinted Obersovszky vagy a Hír tv bemondta/bemondhatta volna?
rosalinda57
Ez a nyilvántartási hiba is mutatja, hogy mennyit ér a számítógépes nyilvántartási rendszerük. Egy tál szamócát sem. De ez a kisebbik hiba. Több olyan nyugdíjba menő nőnél számolták ki úgy a szolgálati időt, hogy kivonogattak belőle mindent, pedig, ha valaki öregségi nyugdíjba megy ellenkező számtani műveletet kellene végezni ! Ez az elcseszett számítás lehet a bírósági ítélet alapja . Agyrém !!!
No meg egy 45,5 év szolgálati idővel rendelkezőnek, akinek már 1992-ben több, mint 20 év -munkaviszonya volt- 2011. évben kiszámolták, hogy csak 18 év, holott már a húsz évre csak ráhúzott munkaviszonyban, vállalkozási jogviszonyban stb is volt. Na ennyire tudnak alapvető számolási műveleteket végrehajtani az adófizetők pénzéből.
Ariana
Még mindig jobb, hogy így kiderült, mint ha jövőre a fideszre leadott szavazatokhoz adódik hozzá feltűnés nélkül a Tenczer Dávid szavazata.
szablyafűrész
Egyre nagyobb érdeklődéssel várom azt a 4 millió 600.000 erdélyi és a 2 millió 800.000 ausztrál" szavazót" akik a fidesznyikre "szavaznak" majd...
entero
@adrenalink: Köztudott, hogy a klubrádió nincs éppen jó viszonyban régóta a Fidesszel. Szerintem nincs is mit bemondani a Hír tv - nek, de ha mégis igaz ez a stori, akkor valószínűleg nem mondták volna be, mivel nem igazán hír értékű egy ilyen tévedés.
adrenalink
@entero: Már megint báncsák az Istenedet! A felemás gumicsizma, a szotyizás stb az aztán nagy hír! Lopnak, csalnak hazudnak, még a halott sem szent ezeknek! Az erkölcsi értéked, emberséged valahol a cipőtalpad magasságában megrekedt!
marlin
@Dr. Felipe: Töröltetett a hivatásos??
sheriff
@dömdödöm: A zsír hülyék előnyben!
marlin
Ebbe az a szomorú, hogy mára a román titkosszolgálatoknak is meg a SIS-nek is olyan információs rendszere, listája van - ezekből a levelekből "megcsinálva" - a magyarokról, hogy a Kubatobv sírva könyöröghet náluk a receptér!!
Dr. Felipe
@marlin: Ja most látom, csak azt nem tudom hogy miért. Nálam egy 18 éve halott embernek írni egy kéretlen levelet felér egy halott gyalázással. Azonkívül kubaszov elvtársat szólítottam fel hogy frissítse a listáját. Ennyit írtam csupán.
bretagne
@pbalage: Lehet, hogy megyünk Szibériába???
csegala
Amellett, hogy csalás, még fájó sebeket is tép fel. Hogy lehet egy ember ilyen embertelen. Ha ez a keresztényi értékrend, hát akkor nem kérek belőle.
entero
@adrenalink: Látod, az lehetséges. Az emberségemet, meg az erkölcsömet nagyrészt kiölték a propi hivatásos gyűlölködői. Szerencsére viszont ez csak itt jellemző rám. Az elején még próbáltam szépen társalogni mindenkivel, de rá kellett jönnöm, hogy az itt nem megy, mint ahogy sehol, ahol névtelenségbe lehet burkolózni.
Dr plágium
Majd megmagyarázzák, hogy aláírta a rezsicsökkentést.
Miért kell a szülőket ilyen helyzetbe hozni? 18 éve gyászolják a fiúkat, a seb soha nem gyógyul be, de azért nem kellene még egyet facsarni a fájdalmukon.
Yoda69
Es ez csak a jeghegy csucsa. A trafikdesz elcsalta a 2010-es valasztasokat, es el fogja csalni a jovo evit is. Remelem az Unios megfigyelok resen lesznek.
human
Azt nem értem, Kubatov honna a francból veszi a listát? A gyászhirdetésekben és a születési rovatokban keresgél? Addig érthető, hogy ők nem tudnak reklamálni, de vannak szüleik, gyerekeik akik igen.
aremy
@Ariana: no azért az még meg történhet mert akkormár a hozzá tatozók
nem tudnak reklamálni
adrenalink
@entero: Senki nem kényszerít arra, hogy egy nem éppen jobboldali beállítottságú portálon írogass, ahol ráadásul a többség nem túl magas nyugdijjal van eleresztve. Miért nem kereselolyan oldalt, ahol hasonszőrüekkel tudsz beszélgetni?
Alfölditől meg ne féltsd a hátsód, van ízlése, nem fog ráfanyarodni!:-)
csa-csa
nem kéne már ebből ilyen drámát csinálni! bárhol bármikor elfordulhat ilyen tévedés.
sajnálatos módon az ország nyilvántartása mindig is car volt.
csak kicsiben: több mint tíz éves lakcím-név hovatovább bármilyen változást sem javítanak szinte semmilyen nyilvántartásban.
bretagne
@hallgatag: Majd csak lesz valaki, aki elgáncsolja őket!
valakiaki
A hír az lesz igazán, ha a 18 éve halott Orbán küld levelet egy csecsemőnek!
entero
@adrenalink: Gondolom, te már megtapasztaltad, milyen hátsót szeret:-))) Komolyra fordítva a szót, miért is nem lehet attól normális hangnemet megütni, ha valaki szerény nyugdíjas, minimálbéres, gazdag, zseni, 8 általánost végzett, stb? Aki viszi valamire az életben, netalán Fidesz párti, az már nem is ember, hanem csaló, meg tolvaj, seggnyaló? Tudod, fenn vagyok olyan oldalon is, ahol hozzám hasonló emberek, vállalkozók írogatnak, de az állandó bólogatás is unalmas lesz egyszer. Azért ismerd el, kell a változatosság, még ide is...:-))
qxy
Ebből is lácccik mekkora tehetsége van. Ő a szellemekkel suttogó?
Mondom én, ez egy világra való ember. Csak nem erre. Mekkora hatalma lenne a Marson. Kilopná a szemüket is a Marslakóknak.
bakegya
Nálam az "újra temetgetések,Antal halálos ágyára hasalása,Horn zaklatása akkor amikor már szólni sem tudott a betegágyán,a baltás szélnek engedése stb.stb."-talán nem kegyelet sértő és azon túl is gustustalan tolakodás?-mindenre rájátszik a politikai értékkovácsolás számításával!
A KÉRETLEN LEVÉLSZEMÉT IS A FELELLŐSSÉGHÁRÍTÁS MINTAKOLLEKCIÓJA-KEGYELETSÉRTÉS IS BELEFÉR?-JELLEMFOGYATÉKOSSÁG.
kkalman
Sok mindent lehet mondani az esetről, de...!
Ez a hír akkor érne valamit, ha a Tenczer Dávid nevére megcímzett borítékot is bemutatnák, nem csak magát a levelet, ahol a megszólítás "Tisztelt Magyar Polgár".
Így ha igaz, akkor aljasság, ha pedig nem, akkor viccnek nagyon rossz!
egyember
Lehet hogy meghalt, de a szelleme él!
(Mi is megkaptuk a levelet. Mindenki a családban. Oda került, ahová való... alátétnek.)
bakegya
@kukac50: az más.Ezek az emberek tudatosan telepszenek rá mások intim szférájára,tehát bűnözők! -ennek és minden megmozdulásuknak az a politikai üzenete,hogy élet halál urai is egyben!-a hétköznapjaink,magyarul a döntéseiknek alárendeltjei a magyar határokon belül élő-mozgó,de még a már elhunytak jogai is.
Röviden:EMBER AZ EMBERTELENSÉGBEN!-
Tekla
Na ez nem Orbán bűne ,hanem azoké az embereké akik nem végzik tisztességesen a munkájukat!
Ilyen idióták mindig voltak mindig lesznek ,ezeket szeretik a főnökök ,mert ezek akik hülyében náluk! Azt kellene igen csak megbüntetni aki ilyen slendrián módon vezeti a halottak nyilvántartását.
Nem értem mi a gond azzal ,hogy egy hatalom tudja a polgárairól a legfontosabb dolgokat, adatokat. Hogyan segíthetne ,ha nincs információja ? Szeretném ,ha azt is tudnák ,hogy 144 cm a derék bőségem ,hogy ha ilyen méretű pulóvert látnak valahol ( bizonyára csak külföldön) akkor tudjon nekem vele segíteni. Esetleg 44 -es magassarkú cipő?
coni
Reméljük a 2014-es választásokon Tenczer Dávid és a többi halott nem fog levélben Orbánra szavazni. Mert ez az ami igazán aggasztja az embereket...
mátmar
Most majd megint fel fogják kérni, hogy jelenjen meg a diktatúrát támogató gyűléseken mindenkivel együtt akik aláírták ÁLLÍTÓLAG a rezsicsökkentésről szóló ívet.Elég nagy ismeretségi körrel rendelkezem, de eddig még senkivel sem találkoztam aki aláírta volna.Az igaz, hogy sokan kaptak köszönő levelet.Még szerencse, hogy felhasználják a népességnyilvántartást a saját céljaikra ami ráadásul alaptörvény ellenes.De nem számít ők hozták az alaptörvényt ami rájuk nem vonatkozik.Ezek már megvalósították a "fekete ruhások" jelmondatát. A törvényeken kívül és a törvények felett állnak! Mi ez ha nem diktatúra?
Polygoner
Gondolom mindez, a Klubrádió közreműködésében kreálódott!
Ezek, mindenre képesek genetikai alapon!
igazszó
Ennyit az aláírásgyűjtés hitelességéről . El lehet gondolni a közvéleménykutatok is mennyire hitelesek és még nem is beszéltünk az elkövetkezendő választások tisztaságáról!!Borzasztó országban élünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok