Az Fn24 munkatársa a helyszínről jelentette, hogy a Margit körúti templomot át is festik, hogy eltűnjenek a falfirkák.

A templomkert felőli oldalon a falat mázolják, vélhetően a graffitiket akarják eltüntetni. A lap munkatársa megerősítette az Index információját, amely szerint a parkon átvezető járdát is rohamtempóban elkezdték felújítani.

Orbán Viktor sajtófőnöke szerint az Index eltévesztette a házszámot. Havasi Bertalan a lap kérdésére ezzel és azzal a kérdéssel válaszolt, hogy "miért kellene a Miniszterelnökségnek egy kerületi járdafelújításról tudnia?"

Korábban a hvg.hu írta meg, hogy a héten eltüntették a kátyúkat Csabdi és Tükröspuszta útjairól, Orbán Ráhel lagzijának helyszínén. A helyiek szerint ennek a "társadalmi eseménynek" köszönhető, hogy több évtized után rendezték az utak állapotát.

Havasi Bertalan erre azt mondta, hogy „A miniszterelnök lányának lakodalmát a násznép az ország egyik legkátyúsabb útján fogja megközelíteni, az érintett tanyához vezető úton semmiféle kátyúzás, állagjavítás nem történt".

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Még szerencse, hogy a templom Budán van, mert ha a Pesti oldalon volna, és onnét indulnak Tükröspusztára, új Duna-híd is épülne.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Brother Louie
@Csodapók: na de az mégis hogyan: a leánykát megkereszteli a metodista Iványi Gábor, aztán megszüntetik az egyházát majd a házasulás meg római katolikusoknál lesz?

Mindezt a "TÉRDRE CSUHÁSOK, IMÁHOZ" kezdetű zsolozsma közepén?

Már csak az lenne hab a tortán, ha beszédet mondana a zsidó szülőktől származó Erdő Péter és ő celebrálná a misét.
Csodapók
@Brother Louie: Nincs ezen mit spilázni tovább: gerinctelen, jellemtelen inkorrekt hozzáállás úgy a vallási, mint a politikai hovatartozáshoz. De fel sem fogják, hogy jellemtelenek...
Na, de így jártunk.
mátmar
Már régen be volt tervezve, milyen szerencse, hogy pont most lett meg rá a pénz és az iparos! Olyant még fel sem tételeznék, hogy Szeretett Vezetőnk miatt történik.
egyember
@Ariana: Kihagynám, ha nem dugnák a képembe mindig, mindenhol.
bakegya
@Ariana: ráhellke kényelmét,biztonságát a "falon" innen nyerte!-és most a "falon túl"is biztosítanunk kellene a pihe puha diktátumot-szerinted igen!
Nekünk már megint,újracsak nincs miből!Nagyrészt feléltük a tartalékainkat,főleg ha kettőnél több gyereket mertünk vállalni.És mivel képesek voltak jól tanulni,diplomával a kezükben éveket pályázgatva álláslehetőségre várni a nemzet javára,aztán megunták a szabadságharc árnyékában a kuncsorgást,kéregetést és kivándorolni kényszerültek!
Így éldegélünk mi és tátjuk a szánk,egy ilyen pucc-parádé láttán.@Csodapók: @Brother Louie: ja kérem,annak tudatához, az én filozófia óráimra is be kellett volna járni- helyette az összeesküvés elméletgyártásban remekeltek ezek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.