Szerinte minden nőt megalázott a "szép, de nem okos"-sértéssel az államtitkár. És még hajbókolt is. Nem az ellenzéki transzparensek, hanem az Illés Zoltánéhoz hasonló mondatok sértik a Ház méltóságát Schiffer András szerint. A frakcióvezető azt mondja, nem csupán Szél Bernadett alázását nem lenne szabad tűrnie Orbán Viktornak, hanem a nyílt hajbókolást sem. Schiffer András, az LMP frakcióvezetője felszólítja Orbán Viktort, hogy azonnal váltsa le Illés Zoltán környezetügyért felelős államtitkárt. Illés ma reggel egy napirend előtti kérdésre adott válaszában tett sértő kijelentéseket az LMP-s Szél Bernadettre. „Attól, hogy ön szép, abból még nem következik, hogy okos″ – alázta az államtitkár a doktori fokozattal rendelkező, több kutatócsoportban is dolgozó LMP-s képviselőnőt, majd azt is hozzátette, hogy „a miniszterelnök úr nevét ne vegye a szájára!″. Szavaiért végül nem ő, hanem Kocsis Máté kért elnézést a kormánypárti frakciók nevében.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
„a miniszterelnök úr nevét ne vegye a szájára!A segglukához meg úgysem fér hozzá mert az én nyelvem van benne!!" Én mindig sejtettem hogy ez az ember egy primitív bunkó, de most már tudom.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tootsy
@kukac50: Dragam, ahol kover az ulesvezeto, deutsch tompika meg b@zmegezik, ott megis mit remeltel? Hiszen neha" kover szajabol is folyik a sz@r" (a' la' Hofi)...Ugy latszik, naluk ez az etalon illem, Latszik, hogy ok meg nem jartak a rozsa anyo erkolcstanara, de meg a hittanara sem...:o((
Csodapók
@nemsemmi: Orbán ismeri a mondást és alkalmazza is:
Vakok közt félszemű a király.
A jó vezető értelmes emberekkel veszi körül magát, hogy a munkája kifogástalan legyen.
De Orbán nem egy jó vezető, hanem egy hatalmi tébolyban szenvedő nímand.
ranger47
@Csodapók: ...aki idiótákkal övezi magát,hogy ne kelljen rettegnie attól,hogy félreállítják!
kukac50
@Tootsy: Emberséggel van a baj,azt hiszik Ők a mindenhatók,pedig amint látszik Ők az alja Nép közül valók.
spu00
Na most írják még egyszer le amit a szoci Józsa cselekedete után írtak ugyan itt, s álljanak szemben az Önök pártatlanságának bizonyítéka.Önök úriemberek, Önöknél nincs kettős mérce, nem de ?Most lemérhető, hogy mi a fájdalmasabb, a szó, vagy a fizikai tettlegesség?Melyik alázza meg jobban a női nemet?Önök pártatlan ítészek,adják meg a tanulatlan embereknek az irányvonalat, ne hagyják tévelyegni őket.
bencemacska
@spu00: Térjünk vissza az Ó-testamentumhoz (ha már ott nyílik ki!) : "Isten nevét hiába szádra ne vedd!"
Micsoda blaszfémia Orbán Istenkénti tiszteletét megkövetelni!!! Ezt egy keresztény-demokrata jellegű pártkoalíció tagjaként!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.