Aláírásonként 100 forintjában volt a Fidesznek a rezsicsökkentés támogatására indított aláírásgyűjtés, ennyit fizetnek az „önkéntesek"-nek a támogató szignók darabjáért - derül ki a hvg.hu birtokába került hangfelvételekből.

„A Fidesz továbbra is várja minden állampolgár csatlakozását, aki egyetért velünk abban, hogy meg kell védenünk és végre kell hajtanunk a magyar családok megélhetését könnyítő rezsicsökkentést"- olvasható a fidesz.hu-n. A kormánypárt azonban nem csak várja tétlenül a kisebb közműszámlák szimpatizánsait: a szerkesztőségünknek eljuttatott hangfelvételek tanúsága szerint minden egyes aláíró után 100 forintot fizetnek a petícióval házaló - ezek szerint pénzzel motivált - „önkénteseknek" - olvasható a hvg.hu cikkében.

A önkénteseket hetente fizetik ki a leadott szignók alapján, a felvételen hallható fiú éppen 102 aláírásnál jár, ennyit gyűjtött mindössze két nap alatt. Egy másik hangfelvételen egy aláírásért megkörnyékezett asszony kérdésre meg is erősíti, hogy ő pénzért gyűjti a rezsicsökkentés szimpatizánsainak az aláírásait. Az is hallható, ahogy egy másik, idősebb női hang erre méltatlankodva elkezd beszélni arról, hogy „az ő villanyszámláját visszaemelték", mire azt válaszolja: „ő nem tudja, csak az aláírást gyűjti".

Részletek a Hvg.hu cikkében >>>

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Mennyi aláírás jött össze??? Csak mert akkor 1 millió kamu aláírásért kifizettek 100 milliót? hogy is van ez?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nusika
Ezek tiszteséges magyar emberek, akik megvehetők "100" ft-ért? Korrupt fidesz, korrupt szavazók!! Rend 2 hét alatt!!
mariaberta
Nem valami gavallér gesztus, Ennyiért én nem dolgoznék, vagy ez csak egy aláírásért jár? Mert ha igen még meggondolom, jó kis nyögdíj kiegészítés lenne.
Pálinkafőző Rézüst
@mariaberta: " aláírásonként "!
De terület függő volt a tarifa, 100-500 Ft. közötti összeg aláírásonként. Ha ez nem csalás, akkor mi?? És már meg is van az oka a sok elhunyt által történt aláírásnak! Ezek a telefonkönyvből dolgoztak, és CSALTAK!
Igen fideszes elvtársak, ez SZÍNTISZTA CSALÁS, és még fizettek is érte.
sport50
már az aktivistáik is csalnak??van előttük "jó"példa...szerintem még buzdították is őket ezzel a pénzzel!vajon leadóztak utána???mert akkor ez fekete munka nem???
űrbán
2008-ban még 300 forintért mentek szavazni a birkák, 2013-ban már csak 100 forint a fejpénz, a pöcegödör jobban teljesít!
UKKAals
@Pálinkafőző Rézüst: Nem kaptak kubatov-listát?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.