Kossuth-címer a Fidesszel elért konszenzus alapján, Pityinger „Dopeman” László sajátos előadása, melyről a szervezők nem tudtak előre, kukában landoló, majd onnan kiboruló és egy mozgássérült tüntetőt eltaláló Orbán-szobor. Az atv.hu tudósítója a Szolidaritás vasárnapi tüntetésén járt.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Szerintem is eleg gyerekes volt ez az akcio, es talan tobbet artott, mint hasznalt, az amugy sem viragos helyzetu ellenzekrol beszelve,... DE: a masik oldalrol megis csak ertheto, hogy mar ilyen eszkozokhoz fordul az ellenzek, hiszen a Parlamentben kover mar elvette azt a jogot toluk, hogy parlamentaris , torvenyes modszerekkel vitatkozzanak, esetleg ellenezzenek egy-egy dontest. Ahol kover kikuldi a terembol az ellenzeket, mert TUDJA ELORE, mint Obudai Csodajuliska, hogy az ellenzek mit fog mondani, es az majd serteni fogja a fideSS-t, meg az egesz parlamentet, akkor nem marad mas hely az ellenzek szamara, mint az utca, a kozter, ahol BARMILYEN MODON felhivja magara es mondandojara a figyelmet. Dopeman siman gyoker, kar, hogy nem lehetett a gusztustalansagat kizarni, igy meg alparibba tette a helyzetet, Facebook-kal spekelve,...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.