Tízmilliárd forintot különítene el a kormány a jövő évi választások előkészítésére a költségvetésben, a pártok és a jelöltek kampányköltségeire pedig hatmilliárdot.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lajospapa
A demokrácia drága dolog. Hát még ha sz.r is!
Pálinkafőző Rézüst
@lajospapa: „Kezit csókolom, Marika, itt kell aláírni, ahogy a rezsicsökkentési ívet kellett volna, na mindegy. Aztán ugye tetszik tudni, kire kell tenni az ikszet?! Mert ha veszít a Fidesz, lehet, hogy a polgármester úr is átgondolja majd azt a segélyt. Jut eszembe, a családból még nem láttunk itt mást, hát mégsem akar a férje közmunkát?” – ez egy elképzelt jelenet a 2014-es választásról, egy nagyközség szavazóköréből.
Feraj49
Ebből hány milliárd is a pártok "reklámtámogatása" a választásokhoz ? Mindegy ki van hatalmon mind a saját zsebét tömi! Közben műtétek maradnak el,ha azt nem fizetik saját zsebből a betegek.Aki nem tudja fizetni , annak 2-3 év várakozás egy szürke hályog műtétre való TB-sen. "Új Magyarország szeretlek" ?!
lajospapa
@Pálinkafőző Rézüst: Nem kell képzelődni! Ez így lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.