K. Krisztina szokásos esti futására indult csütörtökön és 800-900 méterre járt otthonától, amikor a sűrű bozótba ráncigálta támadója – írja a Blikk.

Krisztinát férje kezdte keresni, és egy rendőrkutya találta meg a holttestét. Jól tudta, merre szokott futni kedvese, odavezette a rendőröket, ekkor a velük tartó rendőrkutya viselkedésével is megerősítette, hogy jó irányba tartanak.

- Öt napja minden összefolyik, olyan, mintha a sátán elküldte volna a veszett kutyáit, hogy tépjék szét a feleségemet, aztán elvitték magukkal az én lelkemet is – mondta hétfőn a hvg.hu-nak K. Lajos, a férj.

- Vadember volt az, aki ezt tette. Úgy tudom, szerencsétlen asszonyt még meg is becstelenítették – mondta az egyik viskó lakója. A férfi alig 100 méterre lakik a bestiális tett helyszínétől, ám ő sem hallott semmit – olvasható a Blikkben.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Na ilyen szarházi mocskot megkorbácsolni, levágnia a farkát, kikötni a főtérre, és még amit el lehet képzelni a kínzásban mindet végig tenni a mocsadékkal!!! HALÁLRA KÍNOZNI!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
A Tündik bündije
@verőce21: Nem csak most igazi a kép, eddig is az volt :-)
De hat kecske lealacsonyító érték...

Még jó, hogy nem mindig ugyanarra futok.
Nem tudom, az áldozatnak jól bejáratott útvonala volt-e, vagy időnként más irányba is tett egy-egy kört, de ezt sem ártana megvizsgálni.
vukkocska
@verőce21: a helyet valószínű másként ismered. Ez nem Duna kanyar, ez ott van Soroksár Hősök terétől az SZTK mellett a lépcsőn lehaladva. Mindjárt ott kezdődik az EU által támogatott kerékpárút. Molnársziget mellett közvetlenül. A szigetről rendszeresen oda járnak futni és kerékpározni, igaz, világosban. Dunaharasztiról is ide járnak. Térfigyelő kamera is van a bejáratnál.
verőce21
@vukkocska: Félreolvastad valószínűleg, mert én pontosan megírtam a helyszínt (09:58)-ban!
(Csak később a Tündi-bündivel való társalgásban merült fel a Dunakanyar neve, mert Ő arrafelé(?) lakik.)
verőce21
@A Tündik bündije: (21:41) Persze, meg fogják azt is vizsgálni, nagy erőkkel rajta vannak, akkora a felháborodás.
Nem jó, ha valakinek kiszámítható az életritmusa. Én legalábbis így vagyok vele. Mindig is csodálkoztam amikor olvastam valahol, hogy XY "...mindig este fél hatkor sétált arrafelé"...
vukkocska
@verőce21: Persze, olvastam a felső Dunaparti szakaszt, csak értelmezni nem tudom. Ez közvetlenül a soroksári SZTK lábánál van, a lépcső alján csak feljebb, a Gubacsi híd irányába :) De egyébként tök mindegy, ez a tragédián nem változtat. Az, hogy minden nap ott futott éppen azt mutatta, hogy biztonságban futkározhatott. Mint ahogy a szomszédaim (két nő) minden nap megtette ott az a cirka 5-6 km-t. Semmi félelműk nem volt. Most van, mert rájuk hoztam a szívbajt.
gabrella
Ilyen helyeken a futók megegyezhetnének,hogy többen egy időben fussanak, nem lenne ilyen probléma.
Már ha 3-an lennének egyszerre az is biztonságosabb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok