Letörtem, mint a napelemtenderét vesztő Orbán vő : itt hagy minket a kiapadhatatlan humorforrás, A Máté . Pedig ember nincs másik a Fideszben, aki ekkora átéléssel sírja bele a kamerába: kémprogramot telepít a Bajnai, megfigyelneklehallgatnakeladnakkitudjahova ?! Senki nem...

Forrás: varanus.blog.hu
Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

űrbán
Kocsisról:
1. a fidesz egyik - ha nem A - leggusztustalanabb férge. Csodálom, hogy van nő, aki magához engedi ...
2. Azt találta mondani a szombati tüntetésről, hogy csak aztán semmi agresszió a tanárok részéről, mert azt nem szeretnék. Már ezért a mondatért húsz év vasban, nyolcágyas körletben ...
3. Menekülnek a patkányok a süllyedő hajóról? Tud valamit?
Aztán nem elfelejteni ennek a Kocsisnak, hogy mit művelt éveken át. Akkor is, ha most lelép(ni készül, de majd elválik, hogy a felcsúti lókupec engedélyezi-e neki!)...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
@mariaberta: 32...onnan tudom , hogy annyi mint a lányom
Pálinkafőző Rézüst
@A Tündik bündije: ma, 20:37 -re: te is így látod a leánykát?? :)))
adrenalink
@A Tündik bündije: @Pálinkafőző Rézüst: Lehet, hogy csak (4-es)metroszexuális:-)
Vizual
@nemkati: A FIDESZ minden szinten a normális emberektől megszokott viselkedési formákat meghaladta, megszüntette és arra kényszerítette az embereket, hogy egy idegen stílus, életfelfogást valósítsanak meg, kövessenek. A másik lenézése, náluk kriminalizálása, és a teljesítmény tagadása az a kohézió amit a tudatlan és emberileg is elmaradott senkiháziak nyújtanak a FIDESZNEK. Az értelmi kociense a béka segge alá zuhant, és ilyen üresfejű, törtető, fantáziátlan kis senkiháziak hírdetik a frankot. Ill. ismétlik a vezér napi megmondásait. Mert ne legyen kétségünk. Orbán mindent megmond, mindent eligazít, kioszt befogad és kilök.
Ez a kis MIÉPES senkiházi a fideszes értelmetlenség nélkül talán éppen munkanélküli ügyvéd lenne. Mert nem bíznék rá egy ügyet sem. A hazugságok pedig, meg a sánta kutya, összefüggnek.
De mára nincs egyetlen egy olyan FIDESZES hír, amire az igazság halvány árnyéka vetülne. Olyanok mint a vámpírok. No szívják a vérünket, de a fény megsemmisíti őket.
Manhattan
"azt is hozzátették, több olyan törvény is volt, amivel nem értettek egyet, ám felvetéseikre, módosító javaslataikra nem volt fogadókészség, nekik meg igazodniuk kellett a frakciófegyelemhez" - Miről szól a képviselői esküjük? Kiket is KELL, KELLENE képviselniük???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.