Becslések szerint 3-400 albán és három tucat horvát pékség működik Magyarországon és további 150-en jelezték, hogy üzletet nyitnak - derül ki a szerdai Népszavából. Jelenleg a hazai sütőipar egyharmada lehet külföldi tulajdonban....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pacsni
elèg baj az, hogy kulfoldiek sutik a mi finom kenyerunket, albànok, horvàtok, mikor ok màs recept osszetètelèvel sutnek. Minden orszàgnak megvan a maga receptje a kenyèrsutèshez.(nem kellenek ide kulfoldiek, kitudja mit kotyvasztanak ossze nekunk. A kàdàr idelyèben volt a mi Fovàrosi Sutoipari Vàllalat, amit beszuntettek, rengeteg pèksèg is volt, mindent beszuntettek vagy olyan helyzetbe hoztàk a pèksègeket, hogy bekellett zàrni. az Albànok kulfoldon nemvesznek kenyeret, hanem sajàtmaguk sutik, mert a kulfoldi kenyèr az màs mint az ovèkè. Akkor minek jonnek ide kenyeret sutni nekunk. Mi is a mi hazai receptu kenyeret szeretnènk enni nem az albànokèt. Rengeteg munkanèlkuli van Mo-gon jòlenne ha szerveznènek suto tanfolyamot az EU pènzen amit az ipari tanfolyamokra ès iskolàkra kap Mo. ès sok munkahelyet lehetne lètrehozni az albànokat mellozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.