A hollandoktól elszenvedett megalázó vereséget követően Csányi Sándor MLSZ-elnök elfogadta Egervári Sándor szövetségi „kapitány” lemondását. Nálunk mindig minden fordítva történik, ahhoz képest, ahogy a normális országokban szokás. Ez is. Elsőként ugyanis Csányinak kellett volna lemondani, még az amszterdami mérkőzés alatt, úgy 1-5-ös állás környékén. Egervárit ugyanis Csányi Sándor találta ki. Saját bevallása szerint egy himihumi edzőmeccsen nézte ki magának. Langymeleg focihoz langymeleg szövetségi kapitányt - erre gondolhatott Csányi, amikor Egerváriban vélte felfedezni a megfelelő embert a feladatra. Egervári éppen olyan, mint a magyar „labdarúgás” Se jobb, se rosszabb. Éppen hozzá illő. Sőt! Egervári éppen olyan, mint a felfedezője, Csányi: se íze, se színe, se bűze. Egymáshoz illőek. Ez a betli duó hű tükörképe a mai magyar „futballnak”, annak a sajátos sportszeletnek, amelyben hosszú évekig el lehet lubickolni kézzel fogható produktum, tehetség, és valódi felelősség nélkül...

Forrás: pestiriport.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sede
Csányi takarodj, és vidd az összes haverod!
leszúrt rittberger
És ha lemond ő is, akkor mi lesz? Van jobb nála? Nincs. Egervárinál van jobb? Nincs. A magyar focisták tudnak jelenleg jobban focizni? Nem. Eddig "jobbak" voltak, vagy miért pont most, a 8:1 után kéne lemondania? Nem, eddig sem voltak eredmények, annyi történt, hogy most igazi ellenféllel kellett játszani, nem Kamcsatka Alsóval.

Minden ilyen jó nagy maflás után ez van, hogy húú, mondjon le ez meg az. Meg Orbán is mondjon le, persze. Mindenki. Fel sem merül, hogy az egész úgy szar ahogy van, és an-bloc a focit kellene száműzni az agyonsztárolt élsportok közül. Megvonni minden támogatást, aztán ha majd a porban grundfocizó utcagyerekekből kinevelődik egy valódi, jó focista generáció, akkor azokat lehet támogatni megint.
Vizual
Ez is a pénzlenyúlás oltárán lett feláldozva, mint minden. A tehetség a fociban is megnyilvánul. De akinek két balléba van az soha nem lesz kiemelkedő focista. Hiába nevelik a Puskás akadémián. Csak egy cukormáz lesz, ami összeroppan első teher alatt. Látni a fociban, gyengék, fizikailag, mentálisan és az agyuk is úgy forog mint a játékautomata. Ha pénzt dobnak bele, teljesíti a programot. Ha valami beakad megáll a gépezet.
De ha már Puskásnál tartunk. "Kis pénz kis foci" és fordítsuk meg - kis foci, (legyen) kis pénz.
Sede
@leszúrt rittberger: és kik elíttják elő ezt a xar focit? nem a vezetők?
miért van az, hogy tucatnyi más sportákban a világ élvonalába tartozunk? a fociban meg közröhej tárgyai vagyunk. ezért nem a vezetők a hibásak? köztük csányi.
human
Drága Hofit idézve:
- Mondja, tud úszni?
- Nem.
- És ha megfizetem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.