Az MSZP választási programja választ ad Magyarország égető társadalmi, gazdasági és demokratikus válságára – jelentette ki Mesterházy Attila pártelnök a szocialisták szombati budapesti kongresszusán.

Azt mondta: programjuk, amelynek jóváhagyásáról a kongresszus dönt, világossá teszi, hogy a gyerekek, a nők, a munkavállalók, a nyugdíjasok, valamint a kis- és közepes vállalkozások nyertesei lesznek a szocialista kormányzásnak.

Mesterházy: a szocialisták programja választ ad a válságra

Azt ígérte, az MSZP kormányzása első évének végére felszámolja a gyermekéhezést, és 2014 szeptemberétől tandíjmentessé teszi a felsőoktatást minden bekerülő hallgatónak.

A pártelnök úgy fogalmazott: Orbán Viktor bűne, hogy "visszahozta a Horthy-rendszer nyomorát". A baloldal nem nyugodhat bele ekkora jövedelmi különbségekbe, küldetése képviselni azokat, akiket más nem akar – mondta.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Holdmaci
@Szvetlana: Tisztelt Hölgyem/Uram.A rendeszerváltáskor azért csökkent a 800 ezres MSZ/M/P-s létszám ,mert a kommunisták "átmentették "magukat az MDF-be -szótagolom:em-dé-ef-be.Hogy a vagyont ,már mint az állam vagyonát pri-va-ti-zál-has-sák.Aztán,1994-ben ,a választáskor visszaszivárogtak a Horn Gyula/nyugodjon békében/vezette MSZP-be.És ott tovább folytatták -a "gyere minálunk,legyél a mi jányunk" szólásmondás játékot.!Tetszik érteni.!!!

Szép hétvégét Önnek.!
Szvetlana
@Holdmaci: amit nekem és a rokkernek írtál, akkora ökörség, hogy nem foglalkozom vele.
Szvetlana
@Holdmaci: Azért ne vedd a szívedre. Neked is szép hétvégét kívánok és kellemes pihenést:))
Holdmaci
@Szvetlana: Tisztelt Hölgyem/Uram.

Nem is vitatkozom Önnel,mert én csak nálamnál okosabb emberekkel szoktam vitatkozni...,Ön pedig nem az!!!
nemkati
Azt kellene csak néznünk, hogy mi az a kínálat politikusokból, akik a rendelkezére állnak. Milyen jövőt mutatnak nekünk, ma még csak elképzelés szintjén, és azokból nekünk melyik az, ami kívánatos. Mert lehetnek álmaink, amiket senki nem akarja megvalósítani, de lehetnek olyan álmaink, amik megvalósítására egyesek vállalkoznak. A mi dolgunk, hogy kiválasszuk őket szívünk (eszünk) szerint, és majd ha enyerik a bizalmunkat, segítsük őket a közös érdek megvalósításában, vagy bíráljuk ha ettől eltérnek. Szüntelen kísérletezés az élet, mert még mindig nem fogalmazta meg az emberiség, hogy melyik az a legideálisabb életforma, társadalmi alakulat, ami a legtöbb ember számára elfogadható, amihez a többieket terelni lehetne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.