A Város Mindenkié (AVM) szombaton – az európai lakhatási akciónapon – immár harmadik alkalommal rendezte meg az Üres Lakások Menetét. A Budapest belvárosában tartott felvonuláson több mint 100 ember követelte a felelős lakáspolitikát és az üres lakások hasznosítását. A menet csatlakozott a Roma Büszkeség Napjához is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sándor Gyuláné
Nem értem a logikát! Miért költöztetnek be például olyan házba lakókat a roma telepről ahol már saját tulajdonú lakások vannak 80% ba ? Inkább adnák oda olyan lakásigénylőknek részletfizetésre akik meg is becsülik és nem lamolnak le mindent,nem keserítik meg az ott lakó igyekvő dolgos emberek életét.Nevezzen ki az Önkormányzat egy olyan házat ahol a lakásokat az ingyenélő ,támogatott kisebbségnek kiadnak.Mert lakástévekig várakoznak amikorára esetleg megkaphat egy magyar család.a roma bemegy üvöltözik és másnap már ordítva ujságolja a:na mit mondtam? ugye hogy megkaptam? Na? ehhez már nincs mit hozzáfűzni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.