Tovább növelte előnyét a Fidesz–KDNP a Századvég október közepén készített közvélemény-kutatása szerint. Kiderült az is, hogy a választói aktivitás növekedése mellett a Demokratikus Koalíció (DK) elérte az Együtt–PM támogatottsági szintjét a teljes népesség és a biztos szavazó pártválasztók körében is- írja a Magyar Nemzet.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
A Századvég=Orbán retteg Bajnaitól, különben Gyurcsányról készült volna interaktív honlap. Sokkal viccesebb lenne!
Csak ő nem tudná elszámoltatni a Fideszt, nincs alapja hozzá. Bajnai az egyetlen aki szóba hozza az országot irányító oligarchákat és elképzelése van, a kiéheztetésükről.
mariaberta
Hát ha a Magyar Nemzet nevű újság ezt írja, akkor biztosan igaz. Remek, csak így tovább, ez a teljesítmény alkalmassá teszi a -DK-t arra, hogy megegyezzenek egymással a kormány leváltása érdekében az Együttel.
Hellcat
Nehogy meglepődjenek majd jövőre...elég sokan vannak szerintem akik behazudják hogy fidesz fanok, nehogy hátrány érje őket...ennek ellenére jön majd a levélben meg e-mailben szavazás (oltári nagy csalás lesz belőle) meg a Bajaiból kiindulva...nincs remény.
bretagne
@mariaberta: Csak azt nem értem, hogy az összefogásnak mi köze van ahhoz, hogy hány százalékon áll a DK. Nem akkora a százalékuk, hogy válogassanak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.