Tiltakozók várták Mesterházy Attila MSZP-elnököt Szombathelyen, ahol a párt Vas megyei országgyűlési képviselőjelöltjeit mutatta be. A tüntetők olyan feliratokkal várták Mesterházyt, mint például "Eladtátok a lelketek", "Ti csak hamisítani tudtok", az óriásplakátokról ismert "Együtt tettétek tönkre az országot", "Mesterházy-Tabadji-Herczog-Göncz együtt Magyarország ellen", vagy "Gyurcsány-Mesterházy-Bajnai: a bukott baloldal".

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gibgab
"... itt jóarcú, egymással szolidáris és békés polgárok, civilek és igen: állampolgárok vonultak fel. Olyan állampolgárok és civilek, akik tudták, hogy felelősségük van magukkal, egymással és az országgal szemben is.Ezek a polgárok nem állami és nem pártpolitikai megrendelésre jöttek el, hanem önálló döntésből, civil felelősségtudatból." (Fricz Tamás) propeller.hu/itthon/2807537-fricz-tamas-bekemenet-civil-tarsadalom#c965594

Ja, persze...!!! :D
F_Viktor
Én a képen csak 8, azaz nyolc darab agymosottat látok, akiknek a kezükbe valaki egyen táblákat nyomott, s kiállította őket az épület bejáratához :-)
Ez van, mikor a CÖF nem tudja mozgósítani a fityeszes polgármestereket, fityeszes állami vezetőket, hogy beosztottjaikat parancsra kivezényeljék.
hetöndöe
@F_Viktor: 8 birka táblákat emelget nem kevés órabérért,én ezt látom a képen.
F_Viktor
@hetöndöe: A fiatal demokrata kisugárzásukat nem látod? :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.