Csapdába lettünk csalva, kihasznált minket az MSZP a bajai választási csalásról szóló videóval kapcsolatban – ezt Kőrös Gusztáv mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A Demokratikus Koalíció korábbi tagja elmondta: nem ő készítette az elhíresült bajai videót, de ott volt annak elkészítésekor. Az MSZP sporttagozatának alelnöke, Király György hívott fel minket, hogy készítsünk egy oktató filmet, amiben azt mutatjuk meg, hogyan csal a Fidesz – magyarázta. Kőrös Gusztáv kijelentette: neki azt mondták, ezt Borsodban, a helyi romáknak akarták megmutatni, hogy ne higgyenek az ígérgetésnek. Az egykori DK-s hozzátette: a videó elkészítése után neki az volt a feladata, hogy átadja azt a Fejér megyei MSZP sporttagozatának vezetőjének, Károlyi Attilának, aki később a szocialisták Jókai utcai székházába vitte a felvételt Király Györgynek.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Hellcat: Szerintem egyelőre csak azt lehet támogatni amiből helyi kereslet is van pl. szakmunkás. A mérnöki kar is támogatott úgy tudom.
Hellcat
@Csizmás Kond: Eléggé elkanyarodtunk :) Egyébként én úgy tudom a mérnökképzésből is elvontak elég sok pénzt, de ez nem szentírás. A tanári fizetéseket viszont nagyon elcseszték...ott hatalmas a káosz.
Csizmás Kond
@Hellcat: A tanügy és az egészségügy az MSZP és az SZDSZ harcának az eredménye, ami még sok kellemetlenséget fog okozni míg helyre lehet billenteni.
Hellcat
@Csizmás Kond: Most miért kellett ezt a szokásos fogjuk a szocikra dolgot elsütni? Ez évi dolgokról beszélünk...mind1. Azért jót beszéltünk. További szép napot.
JAJMÁR
Szép világ. Az nyer, aki nagyobbat hazudik :(
El kellene őket küldeni erkölcstan órára, a kérdés csak, hogy ki legyen a tanár.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.