Az Orbán Viktor vezette FIDESZ-KDNP pártszövetség a 2014. évi magyarországi parlamenti választásokon súlyos vereséget szenvedett - győztek a demokratikus erők. Az egyre kívánatosabbá váló fenti hír - mint ahogy több hasonló oldalam is - egyfajta piréz online akció része. Olyan politikai web-performance, amely nem titkoltan egy igen vágyott eseményt vetít előre.

Forrás: bdk.hhrf.org
Feltöltő: dömdödöm
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Uborkakulcs
Na meddíg lesz még a koncon való marakodás a napi hírek között??? Az helyett, hogy marakodik a sok faszkalap a koncon, és a hatalomért pocskondiázzák egymást, lehetne más dolgokkal is foglakozni, érdemben dolgozni. Több éveket várnak emberek a műtétekre, kilóméteresk a várólisták. az orvosok, a szakmberek elvándorolnak. A választópolgárok, napról - napra élnek.De, a szavazat az kellene a sok haszontalannak, hogy szárazra szívják az ország pénztaárcáját. És az a szomorú, hogy a marakodás közpénzt - nem keveset - emészt fel.Elég volt!!! MSZP-DK-FIDESZ és a többi tróger: TESSÉK VÉGRE DOLGOZNI!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
"Az egyre kívánatosabbá váló fenti hír "
Na de kérem, miért kéne egyforma vágyaink legyenek ?
JAJMÁR
Jó ez az írás:
"Magyarországot elidegeníti Európától az Orbán-kormány. A miniszterelnök és csapata, úgy tűnik, mindent megtesz azért, hogy az ország kiiratkozzon a jogállamiság és az alkotmányosság intézményeiből, lényegében már a demokrácia van veszélyben, a jogrendszer egypártivá vált, a médiában a szólásszabadságot korlátozó hatalmi presszió tapasztalható. Elemzők sokasága állítja (és nem csak balaoldaliak), hogy az ország a hibás gazdaságpolitika miatt nem tudja elhagyni a hanyatló gazdasági kényszerpályát ."
dömdödöm
@Uborkakulcs: MSZP-DK-FIDESZ és a többi tróger: TESSÉK VÉGRE DOLGOZNI!!!
a fidesz gőzerővel dolgozik 3 és fél éve ,tessék megnézni mit műveltek ! Amihez hozzányultak xarrá változott . Kellett ez nekünk ? :-( :-( :-(
Uborkakulcs
@dömdödöm: Igen, igazad van. De azt Te magad is elismerheted, hogy a Szocik - ebbe beletartozik a mostani MSZP;Fidesz;DK,és Együtt 2014 vagy Mi a rosszseb - mind jelen voltak , az ország privatizáció néven történő szétrablásánál. Ugye, ezt nem vétózód? Maradt e valami a mostani Fityisznek - ipar, mezőgazdaság,stb - amiből lehetne építkezni?? Igen. maradtak még állami földek, amiket széttrombitáltak a Fityiszes fullajtároknak. Ebben igazad van, mint abban is, hogy az MSZP ideje alatt az energiamágnás, fillérekért vásárolt erőműveket, ezzel bűntetlenül megkárosítva minket, téged , engem az MVM-et és az állmot is. A légyeg továbbra is: A Parlamentben nincs érdemi munka. Mind1, melyik tömörülésről van szó. NINCS érdemi javaslat az ellenzék oldaláról sem!!!
dömdödöm
@Uborkakulcs: Az ország vagyonát már kiprivatizálták 90 -től 2002 -ig bezárólag nézz utána kik voltak kormányon :-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.