Orbán Viktort ábrázoló plakáttal reklámozza magát az a társkereső oldal, amely házasságban vagy kapcsolatban élők számára kínál biztonságos félrelépési lehetőséget. A cég vezetője szerint egy Orbánhoz hasonló ember is vágyhat egy kis kalandra, és remélik, a miniszterelnök is értékeli a viccet. "Házas, de ennél érzékibb és diszkrétebb csókokra vágyik?" – ez a kérdés áll azon a plakáton, ami egy Orbán Viktornak kezet csókoló idős férfivel reklámoz egy egyedi társkereső oldalt. A platós furgonon utaztatott hirdetőtáblákról a 444.hu közölt először képeket, a cikkből pedig az is kiderül, hogy Szlovákiában is eljátszott már egy hasonlót a cég. A szóban forgó társkereső oldal kifejezetten házasok és kapcsolatban élők számára kínál diszkrét randilehetőséget. A több mint harminc országban elérhető szolgáltatás egyébként nemzetközi: a cég egy máltai címre van bejegyezve, a webhely domainjét egy ausztrál szolgáltató jegyzi, míg az alapító-vezérigazgató, a norvég Sigurd Vedal.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ez nagyon jo :)
"Házas, de ennél érzékibb és diszkrétebb csókokra vágyik?" – ez a kérdés áll azon a plakáton, ami egy Orbán Viktornak kezet csókoló idős férfivel reklámoz
Errol ket dolog jut eszembe:
1. Mint a Keresztapa c. filmben sorban mindenki kezet csokol a donnak
2. orban a faggot
silber13
@Yoda69: Segélj mán! Mi a fene az a " faggot? " Mert biz isten, nem tudom!
Yoda69
@silber13: Amolyan buzi feleseg, mint hitler is volt :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.