Látszólag teljesen készületlenül érték a főváros vezetését a közgyűlés csütörtöki ülésére benyomuló aktivisták – írja a hvg.hu. A tüntetők a hajléktalanok mozgását korlátozó rendelet ellen tiltakoztak. Tarlós Isván elsőre csak annyit tudott mondani: nem tudom, mi van. Az ülést nem is tudta megnyitni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Hát igen. Elég nehéz lehet egy fideSS-esnek megérteni, feldolgozni azt, hogy a demonstrálás nem kukák, autók és tv székház gyújtogatásból , tégladobálásból áll, hanem lehet az kultúráltan is csinálni...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
coyote3
Hát igen. Elég nehéz lehet egy fideSS-esnek megérteni, feldolgozni azt, hogy a demonstrálás nem kukák, autók és tv székház gyújtogatásból , tégladobálásból áll, hanem lehet az kultúráltan is csinálni...
nyanya001
Nem is habozott, hívta a rendőrségi csapatszállítót
akik kivitték az aktivistákat mert a felséges fülei nem bírták a kritikát !
scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/554705_416878828440315_579751688_n.jpg
leszúrt rittberger
"Vissza kell vezetni a hajléktalanokat a társadalomba" Okostojás jobbikos megélhetési politikus, aki sosem látott még hajléktalant.

Mond már el arany bogaram, egy 10-20 éve az utcán élő embert hova akarsz te visszavezetni, amikor az életerős, rendezett körülményű emberek sem találnak munkát? Akkor egy ilyet hova akarsz vezetni? Miből tartsa fenn magát?

Semmiből. Sajnos az van, hogy a modern társadalmak velejárója a hajléktalanság, ha tetszik ha nem, vannak olyan emberek, akiket a büdös életben nem lehet már visszarántani a normális életbe. Velük két dolgot tehet a társadalom:
1.) Humánusan eltartja őket, segíti, gondozza, "ÉLETBEN" tartja őket
2.) Bebassza őket egy börtönbe, hogy ne rondítsák a köztereket

Ti, kedves "empatikus náci" fideszesek és jobbikosok az utóbbit választottátok. Majd valahol ezért egyszer el kell számolnotok.
bretagne
Nagyon embertelen ez a főpolgármester. Havas műsorában beszélt hajléktalanokról, ott azt mondtA, azért nem ment be az előző műsorba, mert nem tudta, kit és mit képviselnek a hajléktalanok. Ez ma is kiderűlt, nem tudja, kik azok a civilszervezetek, akik ott vannak. Szegény, tudatlan! Világosítsa fel valaki, vajon mit is akarhatnak ezek az emberek!
bencemacska
Magától értetődik: nincsenek hajléktalanok az utcán, a turisták sem láthatják őket, tehát "Magyarország Jobban teljesít".

Tarlós csak meg akar felelni az OV-i direktíváknak!
hallgatag
@bretagne: de a bejátszás elején ott " kullogott " vitézydávidka, #
anyuka liebligje...
...és kussolt jó nagyokat !!!
dömdödöm
A legnagyobb probléma amiről semki sem beszél hogy a hajléktalanok kitiltása ellen a leendő majdani hajléktalanok tiltakoznak :-( Magyarországon ugyanis a lakáshoz jutás ,a lakás fenntartási költségeinek megteremtése ,a tisztességes folytonos bért bitztosító munkahely és a nyugodt normális családi élet szerencse kérdése :-(
bretagne
@hallgatag: Dávidkát nem láttam, de ő mindig kussol. Valamit nagyon jól csinál, amiért mindent elnéznek neki!
hallgatag
@bretagne: nézd csak meg a videót...hát Ö tényleg jól " fekszik "
a mozgása is félreérthetö...
Orsós Rodrigó
@bretagne: A takonyevő Dávidka nem annak köszönheti a pozícióját, mert bármit is jól csinál, hanem csak jó családba született. Az anyja fideszes EP képviselő, a féltestvére pedig a vezírünk első unokatestvére. Mindössze erről van szó.
24 évesen hogyan másképp válhatott volna a BKK vezérigazgatójává? Ez élete első(!) munkahelye, amelyet friss diplomásként kapott meg.
Nem rossz állás egy pályakezdőnek, igaz? Miközben sok hozzá hasonló fiatal külföldre megy akármit elvállalva dolgozni, mert itthon maximum a 49 ezres közmunka várna rájuk.
kiskutyauto
Ja kérem, hát egy kommunáci országban bizony így '"mennek" a dolgok... ez a fasisztobolsevista őrület "felhatalmazást kapott" a mimagyaroktól... hajrá orbanisztán hajrá abszurdisztán
bretagne
@hallgatag: Este láttam a híradóban.
bretagne
@Orsós Rodrigó: Ügyes család, ami igaz, igaz!
bretagne
@bencemacska: Hiába, jó helyre kell születni! Na, majd legközelebb!
bukfenc
A nemzetközi sajtóban sírnak a röhögéstől amikor meglátják david-ka "szopós gombóc" fejét!
Amiko' meg beszél, a szinkron tolmács egy levél xanax-ot dob be perc alatt...
bukfenc
Tarlósnak a Brezsnyev érában biztos szobrot emeltek volna.

Kőbunkó, kimért , flegma és lenéző...
aremy
@bukfenc: xanax-ot szerintem inkább fogalmazás gátlót no mert van olyan jó lakott
a dávidka
keresztapa
Milyen jól néztek ki a hajléktalanok, öröm volt a látványuk, Tarlós szóhoz sem jutott, meglepődött, mert nem tudta ,hogy ilyen jó kinézetűek a hajléktalanok, kifutón van a helyük!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.