A Jobbik szerint a közbiztonság romokban hever, ezért felszólítja a Fideszt, hogy váltsa be 2010-ben tett rendteremtési ígéretét. Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője a Kontrát Károly belügyminisztériumi államtitkár által vasárnap elmondottakra reagált.

"A rendőrség teljesítménye több mint szégyen, amelynek felelőse kizárólag a Belügyminisztérium. Sajnálatos módon a rendőrséget pénzbehajtó szervezetté degradálták, háttérbe szorítva ezzel elsődleges feladatukat: a bűnmegelőzést és a bűnüldözést" – írta az ellenzéki politikus.

Hiába avatott a kormány 3500 új rendőrt, ha a lakosságot leginkább irritáló személy és vagyon elleni bűncselekmények száma "a kormányzati propagandával és a kozmetikázott statisztikákkal szemben soha nem látott mértéket öltött" – olvasható.

Az ellenzéki párt szerint a bűnözéstől leginkább fertőzött kistelepülések döntő többségében az ígéretek ellenére mind a mai napig nincs rendőrőrs, fizikai képtelenség, hogy a körzeti megbízottak a hozzájuk tartozó településeken ellássák munkájukat.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
Mivel éppen most vonulnak fehér lóval felvezetve, talán tartsák a szájukat. Lehetőleg egy forró vasrúdon
hallgatag
Miért, letellt már az a bizonyos " két hét " ???
dömdödöm
A Jobbik szerint a közbiztonság romokban hever, ezért felszólítja a Fideszt, hogy váltsa be 2010-ben tett rendteremtési ígéretét és monjanak le mert teljesen világos hogy értelmesen nem tudják megcsinálni ,át kell adni olyanoknak akik képesek rá hogy rendbetegyék anélkül hogy az állampolgárok jogai sérülnének :-(
leszúrt rittberger
@dömdödöm: Kikre gondolsz ezzel pontosan? Inkább minden napra egy tyúklopás, minthogy a Jobbik "tegyen rendet"... Olyan mélyen még szerencsére nem vagyunk, hogy a - most éppen a fiatalok kegyeit kereső - fasiszták kormányozzanak...
dömdödöm
@leszúrt rittberger: a kommentemben nincs benne hogy a jobbikra gondoltam volna úgyhogy olvasd el még 1 x

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.