Bűnnek számít a legkisebb hiba is: ez lett a formálódó kampánystratégia alapelve a Fideszben. A szervezet ezért szigorú felügyelet alatt fog működni, a központ minden egyes jelöltön rajta tartja a szemét, nehogy olyan botrányok robbanjanak ki, mint legutóbb Szombathelyen vagy Zuglóban. Cserében Orbán Viktor a hátán viszi majd a kampányt, ha kell, többször is körbejárja az országot. „A baloldal jelenleg csak a mi hibáinkból lenne képes építkezni, önerőből nem. Nem fogunk tehát tálcán kínálni nekik kínos ügyeket” – mondta a Fidesz egyik, a kampányszervezésben is szerepet vállaló politikusa arról beszélve, hogy a kormánypárt a megszokottnál is szigorúbb központi kontroll alatt lesz a jövő évi választásokig. Míg a legnagyobb ellenzéki párt az október 19-i kongresszusán elfogadta az MSZP választási listáit, a Fideszben – miként erről az országos választmány elnöke, Kövér László szombaton beszámolt – december 9-én döntenek a 2014-es országgyűlési választások egyéni jelöltjeiről, az országos lista pedig a jövő év elején válhat véglegessé. Ennek ellenére a kormánypárt már jó ideje kampányüzemmódba kapcsolt, a Magyar Nemzet a múlt héten például arról számolt be, hogy a Fidesz elnökségében már le is osztották a feladatokat. Így Kósa Lajos a szervezeti struktúráért, Rogán Antal a kommunikációért, Pokorni Zoltán az önkormányzatokért, Pelczné Gáll Ildikó az európai ügyekért felel majd.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Cigánypáva az aduász. Azt csinálja majd mint 2010 előtt...járja az országot és kampányol az alattvalóinak is. 1x már bevált...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szablyafűrész
Az már kész röhej,hogy totókon megjelenített Orbáncról már csak photoshopos képeket nyomnak be...ennyire szarulé nézne ki eredetben ? A sok mutyi gonddal jár...rosszabb esetben börtönnel...
outsider
„A baloldal jelenleg csak a mi hibáinkból lenne képes építkezni, önerőből nem. Nem fogunk tehát tálcán kínálni nekik kínos ügyeket”

Tehát a fideszmaffia dolga csupán titkolni, takargatni, hazudni, hazudni, hazudni!
...és egy kis csalással rásegítve, már nyertek is
...és szabadon lophatnak tovább a magyaroktól még 4 évig:)
nemkati
@Hellcat: Aztán majd azt fogja mondani megint, hogy azt veszi fel a programjába, amit ez emberek akarnak. Ezt meg onnan tudja, hogy minden egyes emberrel beszélt. (biztos csak én voltam a kivétel, mert arra emlékeznék, ha rácsaphattam volna az ajtót)
nemkati
@Hellcat: Na meg vagyok nyugodva. Akkor már biztos, hogy azok vannak többen, akikkel nem beszélt. :D
Hellcat
@nemkati: Ha velem beszélt volna és megfogadta volna a tanácsomat akkor a következő nagygyűlésüket egy pajtában rendezték volna amit ünnepélyesen magukra gyújtanak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.