Horváth András, a NAV-botrány kirobbantója szerint Orbán Viktornak "nagyon nagy a szerepe, neki van a legnagyobb szava" abban, hogy mi történi az adóhivatallal a napvilágra került hírek után.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Ez már majdnem fidesz "öszöd"...bár a pártkatonáknak még ez sem elég...csak simán nem néznek oda és akkor nincs baj.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Ez már majdnem fidesz "öszöd"...bár a pártkatonáknak még ez sem elég...csak simán nem néznek oda és akkor nincs baj.
valakiaki
Ez a jóember még reménykedik abban, hogy a politikai maffia majd szépen leleplezi magát és kiállva a nyilvánosság elé azt mondja: "igen, én vagyok a politikai maffia!"...
szablyafűrész
Az lett volna világra szóló csoda, ha a mutyikirály háta mögött csináltak volna valamit...
Sede
rogán antal, frakcióvezetőként, olyan helyzetben volt, hogy hatni tudott ezekre a területekre (értsd: nav) - állítja az adóellenőr.
hogy is van ez? egy mezei frakcióvezető hogyan is tudott hatni az adóhatóságra??? milyen kapcsolatai voltak ott???
nezelodo
Nem Orbánnak van a legnagyobb szava, hanem csak neki van utasítási joga!!! Szóval demokratikus a vezetés.
töky
@nezelodo: erre szavaztatok bameg 2010-ben 2/3-al. Most lehet hurrázni, meg örülni. Közben a műfogsort kilopják a szátokból ezek a tetvek.
DR Eric CARTMEN
Szegény ember. Nehogy "baleset" érje. Osztjónapot.
coni
Itt a magyar adófizetők a sárosak, hogy annyiban hagyják a dolgot, hiszen az ő adójukról van szó, a Fidesz-MSZP önszántából nem fogja feljelenteni saját magát. Tutyi-mutyi egy nép.
palika
Sok-sok év múlva a történelemórán a gyerekeknek tanítják, hogy volt egy Orbán diktatúra, ami demokráciának neveztek! Ahol a nép türelemmel viselte a KIZSÁKMÁNYOLÁST, MERT A MÉDIÁN KERESZTÜL AGYMOSÁST HAJTOTTAK VÉGRE RAJTUK!!!
kukac50
Ezért az adóellenőrért utcára kellene vonulni megérdemelné.
Nekünk Orbán azért talál ki újabb adókat,hogy a nagyok helyett fizessenek a szegényebbek.
nezelodo
"töky"

Nekem már az első királysága alatt tönkretette az életemet, akkor és legutóbb sem volt esélye a szavazatom elnyerésére. mélyebb nyomot hagyott Már az apuka is a környékünkön, annál, hogy támogassam.
YAK
@nezelodo: Gyurcsány, Orbán, két ebnek is lehet egy neve.
spu00
Nagyon érdekes, hogy a hosszú éjszaka után volt 8 éves szoci uralom, s nem tudtak semmi érdemleges dolgot találni, még az UDZRT témába is belebuktak, s most jön egy fazon , aki kitálal, de tények nélkül, mert ha legalább egy céget kiválasztott volna adatokkal, akkor lehetne hinni, de így? Ha igaz, hogy ezer milliárdok tűntek el ilyen módon, s még O.V ilyen pénzügyi helyzetbe hozza az országot , hogy hiteleket venne fel, regiet csökkent, infláció lemegy, kamat csökkentés, MNB 209 milliárdos Simor által jegyzett hiányt nullára csökkentik, csökkenő államadósság,nettó jövedelem emelkedés és így tovább, hát ez frenetikus, lopnak és fejlődik az ország? 8 év alatt 14.000 milliárd hitel mellett 40 cm-s kilátó a csúcs beruházás?Önöknek fordított az agytekervényük, O.V az egekig kell emelniük. Ennyi lopás mellett ennyi eredmény, s Önök nem veszik észre?
F_Viktor
@coni: Írod:
"Itt a magyar adófizetők a sárosak, hogy annyiban hagyják a dolgot, hiszen az ő adójukról van szó, a Fidesz-MSZP önszántából nem fogja feljelenteni saját magát. Tutyi-mutyi egy nép."

Mire gondolsz, mit tehetünk?
a) Verjük szét, gyújtsuk fel az országot?
b) Polgári engedetlenségi akció (amúgy fityeszes kordonbontó módra?)? Ne fizessünk adókat, jövő év elején mindenki papíron igényelje vissza a befizetett/levont SZJA-t? :-)
F_Viktor
@spu00: Ennek ugorjál neki újra, mert ebből a zöldségből csak pár számot tudtam kihámozni, de azoknak pedig 90 százaléka valamilyen oknál fogva hibásra sikeredett!
human
@F_Viktor: Brazíliában már megmozdult a tömeg, hogy felemelje hangját a korrupció és a közpénzből túlfinanszírozott futball miatt.
hu.euronews.com/2013/09/08/ujabb-tuntetesek-braziliaban/
www.atv.hu/kulfold/20130618_ismet_tomegek_tuntettek_braziliaban_a_futball_fejlesztesek_miatt
spu00
@F_Viktor: Nem baj, meg kell tanulni olvasni, majd annyi tárgyi tudást felhalmozni, hogy az olvasottakat értelmezni tudja, s ez után lehet beszélgetni.
F_Viktor
@spu00: Te emlegetsz tárgyi tudást, aki olyan igéket terjeszt, hogy jobban élümk 2013-ban, mint 2009-ben, mert pl. az ÁFA 27% 25% helyett, hogy kevesebb lett a táppénz, hogy a MTK-ben csökkentették a munkavállalók pótlékait?
Te emlegetsz tárgyi tudást, aki elhiszi a 2% alatti inflációt? Aki nem volt évek óta boltban, zöldségesnél, aki nincsen tisztában az élelmiszer árakkal?
Nevetséges vagy!
F_Viktor
@hetöndöe: Biztonsági okokból böngészőm letiltotta ezt a linket, nem tudom megnézni.
hetöndöe
@F_Viktor: Hiányzik a képaláírás:
Don't Feed the Trolls!
F_Viktor
@hetöndöe: Értem :-)
Tőlem éhen hallhatnának...
kiskutyauto
Hú télleg? Ez most komoly? Aztaaa... Most tökre meglepődtem... :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.