Kövér László élet és halál ura az országgyűlésben, ha kedve úgy tartja, nemcsak politikusokat bünteti, de a neki nem tetsző pártok szakértőit is kitilthatja a Tisztelt Házból. Ez még akkor is aggályos lenne, ha Kövér László nem küzdene mentális és morális kihívásokkal. Az LMP most közölte: az Emberi Jogok Európai Bírósága kiemelt, sürgősségi eljárást indított a képviselőit sújtó büntetések miatt. Strasbourgban már meg is kezdődött az eljárás. Az LMP szerint Strasbourg az összes panaszolt emberi joggal, a szólásszabadsággal, a diszkriminációval és a jogorvoslathoz való joggal kapcsolatban is határozott kérdéseket intézett a kormányhoz. Szerintük az ügy súlyát mutatja, hogy a beadvány sürgősséget kapott, ami igen ritka, ez mindössze az ügyek egy százalékában fordul elő. A kormány jövő március 5-éig kapott lehetőséget, hogy reagáljon a bíróság kérdéseire.

Forrás: nepszava.com
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Nem is értem milyen "jogon" bünteti meg a képviselőket amikor azokat legfeljebb MI választópolgároknak van jogunk "megbüntetni"!! A ott ülőket Mi választottuk oda hogy képviseljenek bennünket és nem azért hogy ilyen alattomos alpári lény a saját önkényét erőltesse , retorziókkal stb. sakkban tartson mindenkit !
Az hogy ő uraságának nem teszik egyesek megnyilvánulása hát istenem ! Nekünk sem tetszik az övé és párttársaié , és ezt majd a választásokon ki is fogjuk nyilvánítani .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@bretagne: Most képzeld el ha önmagát büntetné?? Legatyásodna teljesen:-))
(igaz Mi meg nem győznénk még több adót fizetni akkor hogy pótoljuk a büntetése miatt a megélhetését . )
bretagne
@Mobil123: Persze, addig büntetné magát, ameddig mi nem fizetjük be a büntetését - neki.
Mobil123
@bretagne: Kész ráfizetés már így is az egész bagázs , hát még ha úgy!!
JAJMÁR
@szaboria1: Sajnos, így lesz. Semmi jelentősége :(
Január
Mivel ebben az ügyben nem egyéni sérelem áll fenn, hanem egy félország képviselőinek sérelme, ráadásul emberi jogokat érintő kérdésekben, így gyorsabbak is lehettek volna Strasbourgban, mert így még okafogyottá is válhat a panasz - biztos ebben reménykednek.
Egy feladattal kevesebb.
bretagne
@Mobil123: Nem is merek belegondolni! De akkor mire gondoljak? Tele van az ország sérelemmel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.