Az Országgyűlés elnöke szerint az elszámoltatás közös kudarc, abban a társadalom morális problémái ugyanúgy benne vannak, mint az az "össztűz", amelyet az unió a kabinetre zúdított.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Régen nevettem ilyen jót :-))
Nagyon szeretnék elmenni egy ilyen Keresztény Értelmiségiek Szövetsége szervezete által szervezett országjáró kerekasztal-beszélgetésre, mikor három ilyen seggn*aló beszél hozzám.
Plüssmaci Laci'bá e beszéde előkelő helyen van nálam a Kövér hülyeséget mond gyűjteményemben.
De itt üzennék neki:
1) Budai Szimat Gyula 2010 júniusa és 2012 augusztusa közötti szimatolásáért ne érdemelt fizetést! Az 1 400 eljárásból 7 vádemelés egy fityesz irányította ügyészség mellett zéró teljesítményt jelent. Ez nem munka, ez csak pufogtatás mindenre, elnézést, pufogtatás a nagy semmibe.
Nagy bűz nem zavarja a NAV környékén?
2) Igen Laci, "számos intézkedést hoztatok az élet minden területén", minden ember életében hoztatok változást, és sajnos nagyon sokakat a "katasztrófát" is megtapasztalták.
3) Laci, hidd el, ha ti annyira a külföldi tőke célkeresztjében lennétek, akkor már régen megbuktattak volna benneteket. Emlékszel 2006 októberére? Pár millióból kormányváltó hangulatot lehet kelteni az utcákon. Kevesebbe kerül, mint egy fizetett békemenetes erőfitogtatás. Azoknak a bizonyos "nemzetközi nagytőkét képviselő nemzetközi baloldalnak" ha komolyan a bögyükben lennétek, nem érne meg pár százmilliárdot, hogy többet ne is lássunk benneteket?
4) Igen, Laci, ezt jól látod. Ha jövőre nem nyertek, akkor minden földi jót amiért 4 év alatt kemény, izzadságos munkával begyűjtöttetek, azt mindet el fogjátok veszíteni!
5) Laci, biztos vagy abban, hogy "a nemzeti érdekeket szem előtt tartó, az elmúlt évek eredményeit értékelő szomszédom" rátok teszi az X-et? Amelyik szomszédommal beszéltem, éppen a nemzeti érdekeket szem előtt tartva, s a munkátokat értékelve nekem mást mondtak :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.