Az Együtt-PM, a DK és a Jobbik is támogatja, hogy parlamenti vizsgáló bizottság elé kerüljön az áfacsalási botrány. Mindhárom párt arra szólította fel a Fideszt, hogy írja alá az erről szóló kezdeményezést. Az Együtt-PM Szövetség és a DK a Fidesz-t hibáztatja a történtek miatt, a Jobbik szerint azonban a baloldali kormányoké a felelősség.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Milyen az a társadalom, amelynek vezető politikusa kijelentheti, hogy „annyit érsz, amennyid van!” és nem söpri el a népharag!? - Milyen az a társadalom, amelyikben a futball stadionok építése, a hit és erkölcstan oktatása, az egyház támogatása fontosabb, mint az egészségügy, oktatás? - Milyen az a társadalom, ahol Interpol körözés alatt álló emberek tölthetnek be vezető pozíciót stratégiailag kiemelt állami cégnél? - Milyen az a kormány, amelyik fizetett békemenetet rendez önmaga dicsőítésére? - Milyen az a világ, milyen az az ország, amelynek vezetői saját népük ellen vívnak szabadságharcot? Milyen ország az, amiből az állampolgárok menekülnek, szinte bárhová, csak el innét? Magyarországon diktatúra üzemel, felvilági bűnözők irányítják és mi kussban nézzük végig! Milyen ország ez emberek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.