Ünnepélyes keretek között letette az állampolgársági esküt az ötszázezredik külhoni magyar kérelmező, Böjte Csaba és édesanyja, Böjte Julianna csütörtökön a Parlamentben. Az eskütételen jelen volt Orbán Viktor miniszterelnök, Kövér László, az Országgyűlés elnöke és Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Ekkora agyzsibbasztást, méghogy ő az ötszázezredik. Pont Böjte Csaba, még csak véletlenül sem Kis Jóska, vagy Nagy Pista. El tudom képzelni, ahogy beérkezett az ötszázezredik kérelem, majd felkiált az adminisztrátor: "Hihetetlen, pont Böjte Csaba ferences rendi szerzetes és édesanyja!!!"
Nézzenek már mást hülyének. Aki tényleg az ötszázezredik volt, meg semmilyen buliban nem részesült. Ki lehetett az, ki tudja. Ő se, nyilván. Lett volna elég neves hozzá, mint Böjte atya. De egy nóném magyar kapcsán nem lehet ünnepséget szervezni, ez nem Mekdonálc, hogy Kis Jóska vette meg az egymilliomodik bigmekbigsajtmeket, aztán ő kap hozzá egy nagykólát krumplival grátisz. Itt előre el kellett tervezni, hogy ki legyen véletlenül a félmilliomodik, csak erre céloztam kissé hosszadalmasan. :)
Boszi27
Ez ám a mázli! Véletlenül egy ismert ember lett az 500 ezredik honosított állampolgár. Nagyon vicces!!
Tootsy
Merhogy eppen naluk vacsiztak Karacsonykor,... Mindenesetre jol megfizetett erte az allam koltsegebol...:o((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.