a nemzetet egyre újabb törésvonalak mentén atomizáló kormányzat működésének. A kialakult morális helyzetet alighanem jobban leírta volna, ha Böjte Csaba és édesanyja minden csinnadratta nélkül leteszi az esküt. Az elnök és talpnyalói pedig rituálisan megmossák a lábukat. S nem sajátjukat.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

valakiaki
Ez az orbán-sátán a nemzetmegosztás nagymestere. Ahová lép gyűlölet és szembenállás terem!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Micsoda véletlen... ő az ötszázezredik ...
gibgab
Szegény Böjte atyát lealjasították a hatalom eszközévé. Ez méltatlan hozzá.
kedwes
Nem leszek népszerű, de megérdemli!
Mind a kettő!
GeoCravker
Nem hiszem, Böjte megérdemli,h.visszaéljenek a kárára azzal, amit elért. Ha nem is mindennel értek egyet, s nyilván nem tévedhetetlen. S nem is szent.
valakiaki
Ez az orbán-sátán a nemzetmegosztás nagymestere. Ahová lép gyűlölet és szembenállás terem!
GeoCravker
@valakiaki: mert ebben is jobban teljesít...
csikknorisz
@nyanya001: Nekem is pont a "véletlen" kérdése jutott eszembe erről először, ld. az itteni hozzászólásomat: propeller.hu/itthon/2833333-bojte-atya-felmilliomodik-honositott-allampolgar#v990940
szaboria1
Böjte akkor cselekedett volna rendesen ha elutasítja a felhajtást. Szerzetesi fogadalmától is eltért.
sport50
vajon böjte miért csinálta ezt végig???neki nem kellett volna asszisztálni semmi párt szavazatszerzéséhez!!!bohócot csinált magából...mint a 3000.földmutyis!!!
silber13
@GeoCravker: Felnőtt és nagyon értelmes ember létére nem látta, hogy fel akarják használni ezek a rongyéletűek? Vagy esetleg nem akarta meglátni??
GeoCravker
@silber13: Nem ismerem személyesen Böjtét, és amíg nem beszélgettem vele, nyilván nem ismerhetem a személyes motivációit.
El tudom képzelni, hogy azt mondták neki: "Gyere fel, rendezünk egy kis felhajtást, ahol szabadon népszerűsítheted az alapítványod".
Mivel, ha bármily gyerekpárti is, de pénz kell a gyermekek felkarolásához, ezt szerintem elfogadhatja. Nem fiatal gyerek a Böjte, pontosan tudhatta, hogy van ilyen.
Azzal meg nyilván ott szembesült, hogy Orbánék mit képzelnek erről. Nem hiszem, hogy a rendezvénytervet és a beszédeket leadták volna neki előre.
Ott pedig mit tehetett volna? Feláll, és pofán vágja Viktort. Egyházi átokkal sújtja Kövért? KImegy, és hagyja a p..ba? Elvben az utolsót. De azért egy kormánynagyon keresztbe tud tenni egy alapítványnak...
GeoCravker
s azért úgy tűnik lesz még mit tennie az embersegélyező szervezeteknek...
propeller.hu/itthon/2834088-magyarok-negyede-nelkulozik
GeoCravker
@coyote3: Akkor megérte beküldeni :-))))
Manhattan
Egy pillanatig sem vitáznék Böjte Csaba emberségén. A tegnapi "show" nem volt méltó hozzá.
GeoCravker
@Manhattan: Böjte Atya tevékenységét nem is vitatta, kisebbítette senki.
GeoCravker
@Horizont: Fülöp atya alamizsnás tarisznyája (legyetek jók, ha tudtok) mára sajtótájékoztatókká, kormány-ülésekké váltak. Böjte más csatornán kevésbé lehet hatékony.
Rákosi, és pláne Kádár egy más műfaj. Egyik sem volt szent, de Rákosi egy Sorbonne-non végzett pali volt pl.
Tudták, hogy nyomtató lónak nem szabad bekötni a száját, és a maguk módján globál-országban gondolkodtak. Ez nem mentesít senkit a hibák alól. Őket sem. De a keleti szomszédtól eltérően nem az arany WC-csészéről híresültek el.
Orbán szellemileg és szellemiségileg is Elena asszony férjének a szintjén áll.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.