Orbán Viktor mára mérvadó európai politikus lett főtanácsadója, Hegedűs Zsuzsa szerint, aki a Heti Válaszban azt is elmondta, hogy szerinte a kormány nemzetközi kommunikációjában nem volna helye a kioktató hangnemnek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
Hegedűs Zsuzsa: Orbán Viktor a legjobb exportcikkünk.
Ez a nő fizetett hülye vagy született hülye?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nusika
Hegedüs Zsuzsának a Skoda lealacsonyitó lett volna, így lecseréltette Audi vahányasra és ezzel jár a szegények között!!! A fizetését már nem is emlitem!
kkalman
Ha Orbán Viktor a legjobb exportcikkünk, akkor a külkereskedelmi mérlegünk még a "0"-hoz sem közelít, alulról.
Ezt a szottyadt bányarémet a főnökével kellene egy gumiszobába zárni, hogy végre kettesben tudják egymást dicsérni.
nezelodo
Kedves Zsuzsa asszony, arról meséljen, hogy a kiosztott naposcsibékből lettek-e tyúkok a szegények vasárnapi levesébe, vagy megdöglöttek másnapra, a kecskegidával együtt? Kiskert lett-e a putri melletti "körbebombázott" bozótosból, és mennyi krumpli termett a kiosztott rakókrumpliból? Szóval sikeres volt-e az együttműködése a rejtett erőforrással a termelésben, és nem csak a választási felhajtásban? Vagy az ön álmai is úgy valósultak meg, mint a kenyéradó gazdáié? Egyáltalán hiányoltam a beszámolókat az ön programjának világraszóló sikeréről!
Meine Ehre heisst Treue
Nem lehet csodálkozni, hogy így beszél: a saját gazdája kezét nem harapja meg.

A külföldi véleményeket hallva, olvasva egyértelmű, hogy ez az aszott, vén k...va orbitális marhaságokat beszél. Legalább annyi esze lenne, hogy kussol.
Orbán, mint exportcikk? Nos, a Naprendszeren kívülre kellene exportálni a rabló bandájával és a még mindig rászavazókkal együtt.
evacica
@Január: Na akkor m:o. lehúzhatja a redőnyt, mert ez az export cikk a kutyának se kel. Jó fagyizás Hegedüs Zsuzsa, kár volt haza jönnie, maradt volna kin, egy fagylaltozóval kevesebb lenne idehaza!
mariaberta
Ennyi pénzért talán még én is ezt mondanám, de nem lehetne végleg exportálni Zsuzsikát Orbánnal együtt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.