Csúnyán átverték, vagy szerepzavarba került. E két lehetőség közül csak az egyik lehet a magyarázat Klinghammer István felsőoktatásért felelős államtitkár vesszőfutásának. A Fideszt évtizedek óta támogató egykori ELTE rektor ugyanis megjárta az általa tető alá hozott felsőoktatási koncepcióval.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Nem kéne bántani a szakma királyát, sem a többi szakácsművészt. Az előbbi már régen elsírta egy hozzáértő tv riporternek, már nem engedi a gonosz és pancser ANTSZ (leánykori nevén KÖJÁL) a Tiszából meríteni a főzéshez a vizet, és itt az eredmény! Mindent megtesznek a vendégért, arról meg nem tehet, hogy egy Nemzeti Torkos Csütörtökön a szórakoztató hölgyek között volt egy Sz.Ella nevű is.
Vizual
A FIDESZ szokása, hogy megnyerje a pácienst, majd használja, ha meg valakinek önálló véleménye van, eldobja. Mikor értik meg már az okosok, hogy kicsi az az "egyetemi hálóterem" !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.