A Fidesz szóvivője szerint a baloldal kormányra kerülése esetén a munkavállalók semmilyen állami gondoskodásra nem számíthatnának idős korukban, csak az egyéni jövedelmi helyzetükön múlna, mennyi a nyugdíjuk.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsuga
Nyugdíja azoknak sem lesz, akiknek most nincs munkája, vagy segélyből és közmunkából él hosszú éveken keresztül. Belőlük pedig szép számmal akad a jobboldal kormányzása alatt is.
bretagne
Mert most nagyon sokat emeltek a nyugdíjasoknak! Most év végén sem emeltek semmit, azzal, hogy alacsony az infláció. Ez igaz, de az üzletben már a plafonon vannak az élelmiszerárak!!!
lajospapa
Hogy is volt ez? Az előző Orbán kormány annak idején nem emelte a nyugdíjat annyival mint ami a törv._-ben korábban meg volt határozva. Medgyesi ezt részben kompenzálta, majd fokozatosan tizenharmadik havit is adtak a szocik. A válság idején ezt még a szocik, Bajnai ugyan megvonta olyannyira, hogy Orbánék négy éve csak emlegetni tudják, hogy micsoda igazságtalanság volt. Közben elfeledték visszaadni. Aztán megváltoztatták az évenkénti emelés indexálását, így csak az inflációt veszik figyelembe, a jövedelmek emelkedését nem. Ezen túlmenően államosították a magánnyugdíjpénztárakat, ez 3000 milliárd volt, mára ezen alapból kb 300 milliárd maradt. A kulcsa mint nyugdíjvédő Selmeczi Gabriellánál van. Mindenki nyugodjon békében! Aki már elhunyt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.