A kormány következő ülésein ismét tárgyalhatnak a devizahitelesek megsegítését célzó különböző gazdasági modellekről, a közigazgatási tárca pedig ezután öntheti jogszabályi formába az esetleges változtatásokat. Rétvári Bence ezt a Kúria előző napi jogegységi határozatára reagálva mondta kedden újságírói kérdésre....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Van olyan érzésem,lövésük sincsen mit kellene tenni!
mariaberta
Sehogy, magukat már megmentették, mert volt pénzük, a többi pedig nyögje annak következményét, hogy a drágább ft-hitel helyett a devizahitelt választották, mert akkor az volt az olcsóbb.
Őszintén? Most sem az olcsóbbat választanánk, nem számolva a jövővel?
A kölcsönt pedig vissza kell fizetni, ha egyszer már felvettük. Kúria ide, vagy oda, nem igaz Rogán Úr?
A Tündik bündije
Na jó, most már komolyan. Lépten-nyomon meg akarják menteni őket. Holott például mi közöm nekem a más hiteléhez? Egyébként pedig nem megmenteni kellene őket, mert ha normális lenne az árfolyam, azaz konkrétan a forint nem a béka sokat emlegetett testrésze alatt tanyázna a sok szabadságharcolásnak köszönhetően, és ha lenne munkahely, akkor tudnák fizetni a törlesztőt is, meg a rezsit is. Az meg már tényleg röhej, hogy a maguk hitelének visszafizetését a drága képviselők pillanatok alatt el tudták intézni, most meg csak vergődik mindenki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.