Egy budapesti rendőr törzsőrmester gyilkolta meg azt a 72 éves férfit, akinek holttestét kedden találták meg a Heves megyei Andornaktálya határában. A XVI. kerületi kapitányságon dolgozó rendőr parancsnokának feladta magát – közölte a rendőrség.

A XVI. Kerületi Rendőrkapitányság beosztottja, K. László rendőr törzsőrmester szerdán kora reggel telefonon értesítette közvetlen parancsnokát, hogy az andornaktályai bűncselekményt ő követte el, feladja magát. A gyanúsítottat parancsnoka elfogta, és előállította a Hatvani Rendőrkapitányságra. Budapest rendőrfőkapitánya K. László szolgálati viszonyát megszüntette.

Az idős áldozatot kedden délelőtt, kutyasétáltatás közben verték agyon. A 72 éves férfi holttestére délután találtak rá. A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés miatt indított nyomozást.

A gyilkosság hátteréről annyi tudható, hogy K. László – bár a XVI. kerületi Rendőrkapitányságon volt állományban – Andornaktályán lakott édesapjával. Az áldozat a két férfi szomszédja volt. Információk szerint régóta rossz viszonyban álltak egymással. Hogy közvetlenül mi vezetett a gyilkossághoz, az majd csak a kihallgatás során derülhet ki – írta az Index.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
@gabrella: Az hogy K.Lászlo...gondolod, hogy
Kolompár László ???

Régi, de ismert vicc:

Éjjel egykor 2 rendör sétál az utcán, a Lottózó
elött megállnak, az egyik betöri az ajtó üveget.
- Most miért törted be az üveget ???
- Mert ki van irva: " Hozzánk bármikor bejöhet ! " :-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kirájffy
Nem a rendőr volt a hibás, hanem a vénember. Olvassátok el a cikkeket, utána nyilatkozzatok!
Dr plágium
@kirájffy: Igaz, ez a megoldás ha haragban vagy a szomszédoddal akkor verd agyon! Egyébként ha a te apád lenne az a vénember akkor is ezt mondanád?
ordas
mindenkinek de fölleg az andornaktályaiaknak én már nem vagyok fiatal és vissza merek nézni a multba azért mondjuk már ki hogy ezt a családot amibe a rendör tartozott a héja csufnévvel illetek és nem éppen a köztiszteletnek örvendtek!!!betyárbol lesz legjobb pandur de ez most nem vált be
ordas
ja és ha az elhunyt ennyi rosszat tett ellenük hogy meg kellet ölni vajon mért nem vitték jogi utra a gyilkosság ellöt???
m.macskosz
@Dr plágium: ma, 06:56
Biza, hogy igazságod vagyon!
Épp ezért a belügyminiszternek meg végképp feddhetetlen jellemnek kell lennie.
Erről jut eszembe: mi is volt az olajszőkítés körül???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.