Szívmelengető karácsonyi installációval kedveskedik valaki a lakóknak Felcsúton, az önkormányzat által működtetett orvosi rendelő telkén. Betlehemnek nem neveznénk, bár angyalkák akadnak rajta. Feltűnő viszont, hogy az épülő stadiontól, következésképp Orbán Viktor miniszterelnök házától nem messze felállított, fémhálóval védett idillben hangsúlyos elem egy focilabda.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Azert a somjenzsoti atszolhatna a gorenak, hogy "te viki, a Bibliaban a Jezuska nem kozepcsatar vot, hanem maga a legfobb csoda. Ja, es csak egy ballaba volt, nem ketto"

orbanvityanak aztan nem kell koltenie slozipapirra, minden alkalommal fenyessegesre van nyalva az a bizonyos szeglete,...:o))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1549507_10201225108412235_779665641_n.jpg

Ostoroson van a templomnál ez a kicsi Betlehem kialakítva. Egy kóbor kiskutya beköltözött, senki nem zavarja ki, sem az emberek, sem a pap. Ott kapja a lakosságtól a finom kajákat és főleg a szeretetet.
soper
Ez nem Betlehem. Ez Orbán jövőbelátása. Itt másodmagával ő maga ül a rácsok mögött 2014-ben. Zseniális ez az alkotás.
Desischado
Ez már a totális elmebaj! Remélem, felírják nyaloncok Grazi elmegyógyintézet címét!
bakegya
Ez csak két árva gyerek az alcsut felcsuti gázprogramból!Akik a jónak lenni jó csapatba már nem fértek bele- örökbe fogják adni őket 2014-ben-annak aki többet ad értük a felcsuti piacon!-ha nem kelnek el,akkor is lesz gaz-dájuk, a tiborc-tanya program kerítése mögött lehetnek meglovasított ménes gazdaságosak,de még taktorosok is...
coyote3
Ez már utalás a börtönválogatottra?
Tootsy
@nyanya001: 17.13-ra: Csillagom, ez mi ez?... Az egeszbol vagy a focilabdat ertem, vagy a karacsonyi idillt, de a kettot egyszerre nem nagyon, plane racs mogott...:o((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.