A hétfõi mérsékelt forintgyengülés ma folytatódik, sőt intenzívebbé vált, hiszen az euróval szembeni árfolyam délhez közeledve már 301-nél járt. Ez azt jelenti, hogy Mindhárom vezetõ...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Ez esetben ma már várható Orbán lemondása?
m.macskosz
Már megint és ismét humorodnál vagy, látom. :) :)) :)))
verőce21
Már korábban beírtam, de mégegyszer: az elkövetkező időszakban - a kormány megnövekedett mozgásterével összhangban -, az Euró ára szélesebb sávban fog csapkodni, 307 és 291 Ft között. - (Forex kedvelőknek meg lehet játszani.) :)
A Tündik bündije
@m.macskosz: "Az a miniszterelnök, akinek az elnöksége idején az euró árfolyama 300 forint felé emelkedik, mondjon le, mert nem alkalmas a kormányzásra." Na vajon ki mondta? Elég kínos dolog beleszaladni a saját pofonjába, ráadásul 2010 óta nem is először. Természetesen a holdudvar kenegetni jó szokás szerint kenegeti a kakit, hogy nem is mondta, meg nem is úgy volt, sőt, ezt kérem ezt a felszólalást nem is rögzítette senki, de mind a fidesz.hu mind az MTV archívuma veszettül törlődik mostanság, úgyhogy a vezér már saját magára sem akar hallgatni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.