A tegnap létrejött új balközép megállapodás ellenére egyelőre nem változtattak véleményükön a külföldi sajtóban megszólaló elemzők a tavaszi választások kimenetét illetően. A töredezett magyar balközép...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
1 dologhoz ért a fidesz és az a propaganda...abból is a jó aljas szardobáló lejáratós fajta...semi máshoz.
tavaszi
Ugyanígy látja a helyzetet Peter Attard Montalto, a Nomura feltörekvő piacokkal foglalkozó elemzője. Miután Orbán miniszterelnök jó képességű populista és hatékony a kampányokban, úgy látjuk, hogy a Fidesz nagy valószínűséggel megnyeri a választásokat - nyilatkozta a Wall Street Journalnak. Lehetséges, hogy az elmúlt választáson elért fölénynél is nagyobb többséggel győznek. Összességében nem várható, hogy koalíciós partnerre lesz szükségük a kormányzás folytatásához. ???érdemes vitatkozni egy ilyen "nagyon nagynevű újsággal"???
almosd
Jó sok agyzsibbasztó kampányra ,sok pénz kell ,abbol a fidesznyiknek meg van bőven ,volt mit ellopni ,ebböl a penzböl amit elvet az embereketől, próbálja kábitani az agymosottakat,ez egy ördögi csel az biztos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.