Eltűnt az Audija, de költött műtárgyakra és antik bútorokra. Pénze és részvénye is több van, mint egy éve – írja az Origo.

Hitele több van, mint tavaly, az egyik bankhitele 13 millió forinttal nőtt, így most már összesen 55,5 millió forint tartozása van (ennek nagy része banki kölcsön, de a családjától is kapott 18 millió forintot).

A megtakarításai viszont ennél többel gyarapodtak: míg 2012-ben csak 30 millió forintnyi részévénye volt, tavaly már 42 millió forintnyi, és van 12,6 millió forint készpénze is, ami 4,4 millióval több, mint amit egy éve bevallott – számolt be az Origo.

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
ITTHON van 55,5 millió tartozása...
és a svájci bankban a fia bankszámláján
félre van téve az ország költségvetési hiánya !(?)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Meine Ehre heisst Treue
Ahogy ő és a fideszes cimborái "dolgoznak", lehet is szépen gyarapodni...
hallgatag
ITTHON van 55,5 millió tartozása...
és a svájci bankban a fia bankszámláján
félre van téve az ország költségvetési hiánya !(?)
Vizual
De a vagyon nem mobil része vajon mennyi ? 1/4 Dél-Alföld ? Nos ez közérdekű adat.
Eltűnt az AUDI ? Csak nem elsikkasztotta? Mert az ilyen emberek ilyen piti összegeken buknak. :)
Meine Ehre heisst Treue
@Pálinkafőző Rézüst: Inkább hagyd. Az ilyeneket nem érdeklik a tények, csak a hazug vezéreiknek hisznek.
bretagne
Hát igen, ő is ennyit ér, amennyije van!
Pálinkafőző Rézüst
@Meine Ehre heisst Treue: parancs, értettem! :))
Meine Ehre heisst Treue
@Pálinkafőző Rézüst: Inkább így: jawohl, herr obersturmbannführer! :))
modera
Egy év alatt 4,4 millióval gyarapodni nem nagy dolog...
hallgatag
@Pálinkafőző Rézüst: spu00...
talán sputoilett, spuWC, spuklozet
mert ugye a dupla 0 (00) ezeket jelenit
Valamit sugall a nick...:))))))))))))
Brother Louie
@hallgatag: gondolom az "uzsorás" Csányitól vett fel ismét banki kölcsönt az OTPn keresztül.

Vagy netán valamelyik másik "kizsigerlő" külföldi banktól, amiktől óvakodni kell mert " akik gyakran nem elégednek meg tisztességes haszonnal, hanem annak sokszorosát akarják rajtunk megkeresni".
hallgatag
@Meine Ehre heisst Treue:
Vergangenheit...Gott sei Dank !!
modera
@hallgatag: Látom, nem csak a péklapát forog jól nálad, hanem a német nyelv is...:-))
hallgatag
@modera: IS !!!
De én nem arra használom, mint itt egy pár kommentelö !!!
Remélem érthetöen irtam...
coyote3
Lehetne neki egy devizahitellel terhelt panelje, meg 47 ezer havi jövedelme...
szablyafűrész
Csak az ám a helyzet, hogy a bevallt anyagi helyzet nem azonos a banktitok alá tartozókkal, mert azt nem lehet ellenőrizni !

Orbán az ötödik (!!!) leggazdagabb magyar ! Tudtad ?

A büdös életben nem volt vállalkozása ! Vajon miből lett az ötödik ?

Így állunk Lézer Tróger Jónással is !
jancsipapa
Mit számít egy Audi ? Majd vetet velünk egy újat...
Mobil123
@modera: Lázárnak és Neked nem nagy dolog valóban. De sokan csak bérből próbálnak megélni ám és elhiheted azoknak elérhetetlen dolog.
Szvetlana
@Mobil123: És vannak akik lassan már eladogatnak mindent, ami esetleg ér annyit, hogy ebből néhány hónapra futja. Ha ilyenek nem adnának el, akkor lázár sem tudna felvásárolni néhány értékes mútárgyat:))
bukfenc
@coyote3: ma, 14:52

De, lehetne neki- nyakbilincse, kézbilincse, lábbilincse!
bukfenc
@szablyafűrész: ma, 15:26

Szerinted el lesznek számoltatva, ha elbukjak a választást?
JAJMÁR
Akkor Ő szerinte Ő már sokat ér.
Ami alatta volt minden igényszintnek, arra apósomnak volt ez a mondása: "Nem kellene, még ha aranyból vóna se!"
Cicamama55
@Szvetlana: És akiknek még az sincs? Nagyon sok olyan család van, ahol a múlt rendszerben sem gazdagodtak meg, hiába voltak becsületesek, hiába dolgoztak. Ha valaki nem tehetős családba született, nehéz volt régebben is a megélhetés. Csak a szorgalmas munkával nem lehetett vagyont felhalmozni. Ahhoz, vagy"ügyesen kellett a pénzt forgatni", vagy törvénytelen eszközök kellettek. Akik azért vették meg a panellakásukat deviza hitelből, mert előtte albérletben éltek, "s így mégis csak a saját lakásukba fektetik be a pénzüket", azok kerültek nagyon nehéz helyzetbe! Szerintem, akik csak most kezdenek a tartalékaikhoz nyúlni, még elfogadható körülmények között élnek. Mi van azokkal, akiknek soha nem is voltak rejtett tartalékaik!? És itt nem a meggondolatlanul gyermekeket szülő, munkakerülőkre gondolok, akik régen is csak a gyermekekből való megélhetésre hajtottak! ...Ezért van a munkából-bérből élők nagy része a béka feneke alatti életszínvonalon, vagyis az országunknak a fele biztosan. Mivel a -nem dakota szólás szerint!-remény hal meg utoljára, így a változásra nagyon áhítanak az emberek! Porhintés ide, Magyar Krónika oda, ezt a nélkülözést már semmi nem bírja lefedni! A felső tízezrek és az alsó milliók ollója szét van törve, mert már nem tudott tovább nyílni! Elképesztő a két tábor szétszakadása, s a még meglévő szűk középosztály
is régóta mélyrepülésben van.
modera
@Mobil123: Azt én értem, nem is arra céloztam, hanem hogy Lázár pozíciójában ez nagyon gyenge növekedés lenne, már ha ennyi volna csak...
modera
@Pálinkafőző Rézüst: Ne mondd, és hol van? :-))))))
modera
@Pálinkafőző Rézüst: Már ott van...:-))
Obuda
@bretagne: ellopott Audi nincs= semmi!! Tehát ennyit??
Desischado
Cicamama55-nek igaza van! Mindenkinek elege van már a nélkülözésből, és nagyon sokan nem tehetnek róla, hogy idejutottak. Tisztességes úton nagyon keveseknek sikerült meggazdagodni, a nagy többség, mint orbán, lézer, és sorolhatnám, fosztogatással szerezték a vagyont. Rengetegen csak élni szeretnének. Emberi módon.
m.macskosz
@modera: Ja.Mellette elköltötte erre-arra a sok tízszeresét:
vadászgatás, műtárgy vásárlás, utazgatás, nyaralgatás, márkás cuccok
a családnak, étkezések a Four Seasonsban...
Spórolós fiú.
És szerény, mint te.
Szvetlana
@Cicamama55: Ezt írtad:" s a még meglévő szűk középosztály
is régóta mélyrepülésben van."
Hát erre utaltam én is!!!
A múltrendszerben az a bizonyos középosztály, akik valamilyen szinten képesek voltak megteremteni egy bizonyos életszínvonalat, és a keresetük alapján megvásárolhattak egy hétvégi telket, netán nyaralót valahol, egy drágább autóval elvinni a családjukat ahova-oda, most azt látom, hogy egyre jobban csúsznak lefelé a megélhetés terén.
Nyaraló eladva, kocsi lecserélve. Na ezek az emberek nem tiszteségtelen úton jutottak egy színvonalhoz, hanem a tudásuk alapján, a megbecsült munkájukból, és a biztos munkahelyükön szerzett középosztályi bérből. Na, ezekből ma már nem sok maradt.
De nem kell leszólni őket és mindíg előtérbe helyezni a panel lakókat, mert ahogyan te is írod, minden réteg megszenvedi a maga elszegényedését.
Ha egy kicsit ráérsz, bögészd át a vaterát, vagy a jófogást és nézd meg, mi mindent adnak el az emberek. Tegnap láttam egy antik csendélet festményt 120 ezerért, ami szerintem milliót ér.
Mobil123
@modera: Csak tudod életében nem dolgozott meg igazán a pénzéért (és én itt a kétkezi munkáról , tisztességes munkáról beszélek és nem holmi jó pofizásról ) Tudom hogy a ő is a barátod :-))) de attól még egy nagyképű , arrogáns stb. alak. Tudom nem értünk egyet ebben, de hát nem is kell. (A politikusokat eleve nem tartom sokra , főleg azokat akik nem tudják mi az a munka! )
m.macskosz
@Mobil123: Egy tisztességes politikus igenis sokat dolgozik,
kár, hogy tisztességes politikus nincs is, talán csak a mesében.
Aki a NÉP érdekében tevékenykedik, az nem keresi halálra magát,
mert az nem korrumpálható, nem játssza ki a kiskapukat...
Mobil123
@m.macskosz: Hehe :-)) Ilyen valóban nincs:-)) Nem is lesz!!! (a mesében meg már nem hiszek:-D )
modera
@m.macskosz: A nép (főként saját városa) érdekében dolgozik, más kérdés, hogy a saját érdekeit is jelentősen szem előtt tartja, mint bárki más tenné a helyében. Egyébként tényleg szerény vagyok, főleg mostanában...:-)
modera
@Mobil123: Egy dologban igazad van: A stílusa kicsit más, mint mondjuk Simonkáé...
m.macskosz
@modera: lézerannyitisérnek van is mit vezekelnie a városával szembeni múltbeli akcióival... te is vezekelsz? Jelzem, az én polgim sem olcsójános, igaz, tesz is le
az asztalra, igaz, azt is közpénzből.
Mobil123
@modera: Simonkát Te ismered :-)) Mégis csak Békés megyeből való.
modera
@Mobil123: Igen, ismerem, és emberibb a legtöbb politikusnál, habár mostanában kicsit túlságosan a középpontba került, ami nem igazán jó.
modera
@m.macskosz: Nekem nincs miért vezekelnem, ha minden városban lenne pár olyan ember, mint én, sokkal kevesebben volnának munkanélküliek, létminimum alatt élő emberek. Kíváncsian várom, te mit tudsz felmutatni magadról, szeretnélek megdicsérni.
modera
@Mobil123: Nagyon sokat tesz a térségért, lobbizik a Fidesznél, volt némi szerepe az útfelújítás létrejöttében is Tótkomlós-Orosháza között, a Pusztaottlakai rendezvényeket is rengetegen látogatták, az ingyenes gyerekprogramok is jó kezdeményezések voltak a részéről, szóval rosszat nem igazán tudnék róla mondani, maximum annyit, hogy a lelkésszel is jóban van, ami számomra nem feltétlenül pozitívum.
Pálinkafőző Rézüst
@m.macskosz: na már kezdi megint a porhintést..:)))
Mobil123
@modera: Jaj hát valahol terjeszteni kell az igét:-))
modera
@Mobil123: Majd elmondom priviben, miért is írtam ezt, mert már látom, itt van az ügyeletes kötözködő, akiből már nem kérek a továbbiakban.
hetöndöe
@modera: "Egyetemi tanulmányai mellett 1995-től a hódmezővásárhelyi polgármesteri hivatal jegyzői irodájának volt gyakornoka. 1997 és 1999 között Rapcsák András polgármester személyi titkáraként tevékenykedett. 1998-ban az országgyűlési képviselői és a polgármesteri kampányok egyik szervezője volt. Ugyanebben az évben a Páneurópai Unió hódmezővásárhelyi szervezetének ügyvezető titkára lett. 1999–2000-ben az Országgyűlés Hivatalának alkalmazásában a képviselő-polgármester parlamenti titkára volt."

A fenti rengeteg izzadtságos munkával szerzett százmilliókat.
Tényleg nagyon hülyének kell lenni ahhoz,hogy valaki elhiggye,hogy mindez legálisan,becsületesen történt.
Mobil123
@modera:De ugye a 13:58 hsz-om utolsó zárójeles mondatát is elolvastad? Lehet hogy emberséges Simonka , de gondolom van annak egy oka amiért oly emberséges nem gondolod? Érdek nélkül egy politikus sem az. Az hogy jóban van a lelkésszel hát tényleg azt gondolom hogy valahol hirdetni kell az igét, mert ugye most divat lett a templomba járás. És hát ott a sok szavazó és gondolom egyszerű a megtérítés mert azért még sem illik a szent beszéd alatt felállni és kimenni a templomból. Az hogy ő honnan szedte a vagyonát azt nem tudom de gondolom ő sem szakadt meg munkától ahogy a legtöbb politikusnak nevezet egyén és nekem tök mindegy hogy mely párt színeiben okoskodik! (kétkezi munkára gondolok újfent!) Ja és persze a lelkésznek is kell az állami támogatás és ehhez nem árt jóban lenni a helyi politikai vezérrel sem! De természetesen kíváncsian várom miért is írtad amit írtál.
Cicamama55
@Szvetlana: Én azokról beszélek, akiknek már semmijük nincsen! Nem az ital és drog miatt, hanem mert munkahelyük megszűnt, egészségileg alkalmatlanok lettek a munkavégzésre, ill. minimálbérért robotolnak! Elkeserítő körülmények között élnek ma emberek! Van egy 92 éves bácsi, akivel gyakran szót váltok.Azt mondta, hogy ő már sok mindent átélt, de ilyen nyomorban, kiszolgáltatottan, régen sem éltek emberek mint napjainkban.Sírva szokta mondani: "nagyon sajnálom őket". Mellesleg sokan kukáznak, s azokból nagyon sokszor szednek ki értékes dolgokat, Tudok olyan nőt, aki rendszeresen árulja a piacon az onnan lelt "kincseket", és a három gyermekét abból neveli.
Szvetlana
@Cicamama55: Ezeknek az embereknek már esélyük sincs kikecmeregni ebből a helyzetből. Sajnos, túlnyomórészt ők az iskolázatlan emberek, akiket aztán végképp nem alkalmaznak, tanulni sem tud, és ha még az egészsége is megromlott, akkor pláne nem számíthat semmi jóra. Valamikor a képzetlen emberek elmentek valaki mellé segédmunkásnak, de most ott tartunk, hogy a szakmunkásnak sincs m.helye, akkor hogyan lenne a segédmunkásnak?
m.macskosz
@modera: tegnap, 16:20
Nem tartok igényt a dicséretre, sem a tiédre, sem máséra. Maradjunk annyiban:
ha mindenki csak annyit tett volna, mint én, már nem itt tartana az ország...
Pálinkafőző Rézüst
@modera: tegnap, 16:31-re: ugye emlékszel, csakis a hazug emberekkel van problémám, és oldalfüggetlenül! Ha pedig mondandód van számomra, akkor nekem címezd, enteróka!
A kaksikeverő privizéseidbe meg már belebuktál, nem sikerült senkit összeugrasztod..:))))))
modera
@Pálinkafőző Rézüst: Nem is akarok senkit, de amennyiben neked van mondandód számomra, te se másnak címezd, kedves barátaim...:-)
dömdödöm
Lázár János tavaly is szépen gyarapodott
Lássa be mindenki végre ,elsősorban minden intézkedésüknek ez az elsődleges célja !
nezelodo
"dömdödöm
Lázár János tavaly is szépen gyarapodott
Lássa be mindenki végre ,elsősorban minden intézkedésüknek ez az elsődleges célja !"

Ez még nem fogja megakadályozni az agymosott híveket, hogy gyűjtést szervezzenek neki, mint egykor Eszmeraldának, hogy kiváltsa magát a rabszolgasorsból.
Ja és a kétszékes polgi idején volt valami telekpanama, a helyi korifeusok nagyot kaszáltak rajta, de ki kéri ezt számon?
kukac50
Minden ember annyit ér amennyiért két kezével megdolgozott,és nem ellopott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.