Pozitív hírként tálalják és kommentálják a hétfő reggeli, budapesti bankrobbantást a devizahitelek eltörléséért tüntető csoportok oldalain, kiemelve, hogy személyi sérülés nem történt, csak "a mocskos bank" szenvedett károkat. Az egyik szervezet máris mozgósítja az aktivistáit, de egyelőre nem közölték, milyen akcióra készülnek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Meine Ehre heisst Treue
@joopapa: Nem, de ez nem jut el az eszetlen kárörvendő seggfejek hülye agyáig. Az ilyenek fejében éhen halna az agyrák.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vizual
A TEK-k nem Terrorelhárítás a neve ? Nem hallottam a szóvivőjüket. De nincsenek sehol. Talán tudják, hogy ennek nem lesz meg a tettese. Ez valamit jelez. A jövőt.
mert ugy tudtuk, hogy a TEK van felszerelve a legjobban ez ügyben. Talán észbelileg nincsenek ott ? Akkor minek kaptak teljes felhatalmazást a nyilvántartásokba. Ellenünk.
ila51
@dömdödöm: 2:37...nagyon elemedben vagy :)
ila51
A kárt amúgy is a biztosító fizeti , a mi pénzünkből
bretagne
Azt nem értem, hogy állítólag elküldte a motoros a hajléktalanokat a helyszínről. Miért nem keresik őket? Biztos adnának személyleírást.
martinpalermo
Egy repcsire ültetni őket,egy Pilótával--aki briliáns ötlettel ,ejtőernyővel lelécelne,és bízná a robot pilcsire a fiukat:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.