A szocialisták elszámoltatása is fontos, de ennél nagyobb hatása van annak, ha a fideszes polgármestereknek, államtitkároknak üzenik meg: aki lop, az le lesz csukva – mondta egy lakossági fórumon Pokorni Zoltán, a Fidesz alelnöke a Nol.hu videója szerint.

„Az elszámoltatás hatását sokkal fontosabbnak tartom a most hatalmon lévő fideszesekre" – kezdte válaszát Pokorni Zoltán egy mohácsi lakossági fórumon egy nő kérdésére.

A Fidesz alelnöke azt üzente a saját pártjából kikerült állami vezetőknek, „hogy nincs nyúlkálás, mert nem lesztek kihúzva a szarból párt alapon. Aki lop, az le lesz csukva. A mieinknek szól az elszámoltatás, nem visszafelé".

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
@SwordFish: Ha a fidesz az "aki lop, az le lesz csukva" elven működne akkor már rég feloszlatta volna magát és önkéntesen börtönben ülne mindegyik a csókosaikkal egyetemben :D Ha meg nem tetszik amit írok akkor ne olvasd el! Hülye szemellenzős fidesznyik...takarodjál békementeleni ott még üdvözlik is a hülyeségedet. :D (ne haragudj a lekezelő szöveg miatt de ilyen agyhalott qrbánseggnyalókkal mint te nem lehet máshogy beszélni, egyszerűen nem érdemlitek meg :)) )
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Öregem még csak Január van de szerintem ez az év poénja már most :D:D Álszent senkiházi!
SwordFish
@Hellcat: Megkérhetnélek, hogy ne fröcsögj, balos? Zavar a hangnemed ! >:-)
Hellcat
@SwordFish: Ha a fidesz az "aki lop, az le lesz csukva" elven működne akkor már rég feloszlatta volna magát és önkéntesen börtönben ülne mindegyik a csókosaikkal egyetemben :D Ha meg nem tetszik amit írok akkor ne olvasd el! Hülye szemellenzős fidesznyik...takarodjál békementeleni ott még üdvözlik is a hülyeségedet. :D (ne haragudj a lekezelő szöveg miatt de ilyen agyhalott qrbánseggnyalókkal mint te nem lehet máshogy beszélni, egyszerűen nem érdemlitek meg :)) )
Hellcat
Egyébként meg minden fidesz által eladósított önkormányzatot már kihúztak a szarból...a haverokat is kimosdatták és még kampányolni is jó...
Senara
Pokorni: Nem lesztek kihúzva a szarból... Álszent baromság , most vállalták át a közösből az önkormányzatok 4 év herdálását ! Kenegetik a szocikat a saját végtermékeikkel .
Mobil123
Nahát Mohácson occcccó minden!! És csak a nyugdíjasoknak. Csak Pokorni elvtárs nem beszélt az orosz atomszerződésről amikor a hitelezésről szövegelt pl. Viszont az elszámoltatásról szóló mondatai érdekesek . (a kérdés az hogy valóban így gondolja ? mert bizony minden politikust, vezetőt el kell számoltatni függetlenül a párt hovatartozásától)
SwordFish
@Hellcat: "Hülye szemellenzős fidesznyik...takarodjál békementeleni ott még üdvözlik is a hülyeségedet."

"agyhalott qrbánseggnyalókkal mint te nem lehet máshogy beszélni, egyszerűen nem érdemlitek meg :)) )"

Állítsál magadon, vérballer ! A mocskolódásod nem kívánatos a normális emberek
számára ! >:-)
SwordFish
@Senara: Csak azt felejted el, hogy a ballib kormányzás idején a jobboldali önkormányzatok bosszúból nem kaptak pénzt a Gyurcsány-érában 2006 októbere után, ha Lampert Mónika kijelentése még rémlik. >:-)

Tudhatnád, eleget dumáltunk róla az Origón még, te is ott voltál! >:-)
Hellcat
@SwordFish: Nehogy már te mondjad meg nekem mit csináljak :D Abba meg hogy miért nem vagyok "baller" abba bele se megyek, mert túl sok lenne az agyi kapacitásodnak...te megmaradtál a "Akiellenünkvanazbalos" alap betáplált fidesznyik programnál! :D Menjél inkább kiabáld az oroszoknak hogy "nem leszünk gyarmat" ha már a királyod olyan faszán visszahívta őket :D Meg ha már szóba hoztad...a normális emberekről mi a véleményed kívülállóként? :D :D :D
A Tündik bündije
"Az elszámoltatás hatását sokkal fontosabbnak tartom a most hatalmon lévő fideszesekre."
Na ez az, ami egyrészt aligha fog bekövetkezni, másrészt ez az, ami miatt az elejétől fogva meg volt/van pecsételve Pokorni sorsa. Orbánnal kölcsönösen utálják egymást mint varjú a rohadt tököt, és okkal. Mindketten tudják ugyanis, hogy Pokorni az intelligensebb, és mindketten tudják, hogy ennek ellenére amíg ovi a főnök, addig Pokorninak itt fű nem terem. Emlékeztető gyanánt ovi rendszeresen orrba is vágja Pokornit olyasmikkel, mint például hogy az extra sötét Hoffmant ülteti a fejére. Ennél kevés megalázóbb dolgot tehetne vele.
magyarbakancs
@SwordFish: Élnézésed kérem de ha a Fideszest szembesítenek tényekel akkor mindegyik pszichiáter orvos lesz.
Tudod mért mert a sleppjeitek meg a Fideszesek bőszen hülyézik a más politikai nézetet képviselőket.
És azokat is akik nem értenek egyet a Fidesz politikával.
SwordFish
@Hellcat: Az, hogy nem vagy baller, ja persze, független sehol nem álló demokrata vagy, vagy mittoménmi, rossz szöveg. És röhejesen szánalmas. Liberális vagy, és ez éppen elég, akkor is ha nem vallod magad balosnak.

És ez minősít is téged: az undorító fröcsögésed elárul, milyen is vagy. Le sem tudod tagadni. Vérliberós vagy. Mindent támadsz és mindenre ugrasz, ami jó az országnak,
isteníted Bajnait meg Gyurcsányt. És ez mindent elmond.

Bármit is hazudsz. >:-)
SwordFish
@magyarbakancs: Én csak azokat a ballereket hülyézem le, akik agyatlanul fideszeznek
náciznak és támadnak mindent, ami nem az ő értékeiket jelenti. >:-)
magyarbakancs
@SwordFish: Én csak azokat a ballereket hülyézem le, akik agyatlanul fideszeznek
náciznak és támadnak mindent, ami nem az ő értékeiket jelenti. >:-)

Nem ügy látod ,hogy ugyan azt csináljátok ti is mint a bal oldaliak.
Ti is mindet szidtok a mi nem a ti érdeketeket szolgálja.
Na pont ezért nem lesz itt soha megnyugvás mert mindegyik oldal maga zsebében hordozza a bölcsek kövét.
És minden rossz amit a másik fél csinál.
Hellcat
@SwordFish: Jót röhögtem a hozzáböfögéseden! :D:D Liberális vagyok :D:D Még jobb vicc. Te figyelj már, ha olyan okos vagy...meg én ugye mindent támadok ami "jó" az országnak...
www.hir24.hu/kulfold/2014/01/22/a-fidesz-kadar-utjat-jarja-unnepel-az-orosz-sajto/
Mondjad már el nekem erről mi a véleményed! Tudom választ nem kapok mert te is az a fajta senkiházi vagy aki csak azokhoz a cikkekhez ír ahogy lehet egy jót libsibolsizni! Vitaképtelen idióta seggnyaló vagy...Tanulj inkább hamar oroszul, mert a királyod visszahívta őket. :D :D "Nem leszünk gyarmat!" mi? :D Nevetségesen szánalmasak vagytok.
SwordFish
@Hellcat: A fröcsögésedre nem vagyok kíváncsi. >:-)

Süt az agyatlan orbánfóbiás gyűlöleted minden hozzászólásodból. >:-D
Hellcat
@SwordFish: Mondtam én hogy nem kapok rendes választ! :D Köszönöm szépen hogy alátámasztottad az állításomat az olyan tipikus fidesznyikekről mint te! :D Egyébként igazad van rühellem a qrbánt az egész fidesszel és az oligarcháival egyetemben és tudod miért? Mert egy álszent, felelőtlen, köpönyegforgató, hazug, rabló, rágalmazó, megélhetési patkány banda azért. (mindegyik jelzőre sok bizonyíték van) A politikából gazdagodott meg mindegyik. És te ezeknek nyalsz be a meleg szarig...gratulálok! :D Te és még a hozzád hasonlók elnyertétek az évszázad vadbarmai díjat. :) A jutalmat majd a békemenetelésért átveheted a CÖFtől...
coni
"aki lop, az le lesz csukva"
A tények ismeretében Pokornyi megjegyzése inkább pofátlanul cinikus, hiszen nem említette meg név szerint az érintetteket, hanem rossz fele mutogat..
Senara
@SwordFish: Csak azt felejted el, hogy a ballib kormányzás idején a jobboldali önkormányzatok bosszúból nem kaptak pénzt a Gyurcsány-érában 2006 októbere után, ha Lampert Mónika kijelentése még rémlik. >:-) L M valóban beszólt nem éppen kulturáltan Arra viszont nem emlékszem , hogy majdnem mindegyik önkormányzat a csőd szélére jutott . Egyébként Budapestet 98 -02 között igen csak leamortizálta az akkori kormány .
Vizual
" Nem lesztek kihúzva a szarból!" by: Pokorni. hehe.
karma1
@Hellcat: Gyere mar ki a fureszhal utcajabol, mert csak Magadat alacsonyitod le ohozza,...
Latod, nem akarja tudomasul venni az oroszorszagi eljenezest, mert akkor hirtelen sok mast is el kene ismernie...De latom, Te azert meg birod cernaval, hihi,,,,:-)) Minden fidesznyikben elakadt a tu, es amig nem lesz meg a nepszavazas, addig ezt kell papagajkodniuk, aztan majd jon egy ujabb ukaz, ujabb lemezzel, az ujabb szeleknek megfeleloen,.. Jon a hetvege, inkabb toltsd el nyugodtan, nem hulyeket olvasva!...:-)
Hellcat
@karma1: Könnyen ki lehet velük b@szni mert csak tényekkel kell szembeállítani őket és máris csak ballerozni tudnak :D Látod fel is adta utána. Annyira együgyűek hogy nem nehéz kiismerni őket :D
Nil
És ha el lesznek valóban számoltatva akkor ki marad a fideszben? A pórnép?
VAgy olyan törvényeket hoztak az elmúlt 4 évben hogy szabad és jogszerű a rablás?
Végül is ami a zsidókkal történt az is törvényes volt hiszen a parlament megszavazta a zsidótörvényeket.
m.macskosz
Túl azon, hogy egyetlen fideszesnek sem görbül majd haja szála sem,
az azért érdekes, hogy Pokorni úr milyen ékes magyarsággal adja elő
a hazugságait: "...aki lop, az le lesz csukva."
A macska meg fel lesz mászva a fára, nemde, (1998 és 2001 között) oktatási miniszter úr?
Vizual
@Nil: Nem eszik ilyen forrón a kását. A meghozott törvényeknek őszhangban kell lennie az Eu.-s egyezményekkel, szabályokkal.
Pálinkafőző Rézüst
@karma1: Hellcat : ez a csizmás 2.0 :))))
Amúgy meg ez egy sima piár duma ettől a pityorgós besúgós csemetétől, kár erre ennyi energiát pazarolni erre, az kell majd a kergetésükhöz...:)))
nahát
Úgy látom ezen az oldalon már a sértegetés, trágárkodás, személyeskedés teljesen elfogadottá vált. A moderátort abszolút nem zavarja , hogy egyesek mennyit megengednek maguknak. Javaslom használjon szűrőket a kommentek vizsgálatához.
Mert ugye ha egynek szabad akkor mindenkinek.
nahát
@Hellcat: mekkora egy képmutató maszopnyik vagy!!!
Előbb osztod az észt, parancsolsz másnak, majd kikéred magadnak hogy neked ne mondják meg mit csináljál.
Hellcat
@SwordFish: Ha a fidesz az "aki lop, az le lesz csukva" elven működne akkor már rég feloszlatta volna magát és önkéntesen börtönben ülne mindegyik a csókosaikkal egyetemben :D Ha meg nem tetszik amit írok akkor ne olvasd el! Hülye szemellenzős fidesznyik...takarodjál békementeleni ott még üdvözlik is a hülyeségedet.
Hellcat
@SwordFish: Nehogy már te mondjad meg nekem mit csináljak

Pont ilyenekért utálják az emberek a baloldalt és a sleppjét! Én meg téged! lol ( hiába is kéred ki magadnak!!! :))
Hellcat
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
nahát
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Hellcat
@nahát: Ó már lány vagyok? :D Te valamiféle isten vagy? Ja nem csak egy habzó szájú fidesznyik...
bukfenc
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
SwordFish
@Hellcat: "a kardhal haverod amikor idekerült (pontosabban ideküldte a párt trollkodni)"

Na, ja persze. Üldözési mániás orbánfóbiás betegagyú. >:-I

Erre már nem is mondok semmit , annyira a legalja.hu. >:-D
SwordFish
@bukfenc: "Szólj ha segítség kell, megyek a vontató kötéllel, felfűzzük őket a lábuknál fogva, oszt bele lógatjuk egy emésztőbe fejjel lefelé.. :))"

Ez a balliberális demokrácia? >:-D
SwordFish
@nahát: Azt hiszik, nekik mindent lehet. >:-I

A modik túl elnézőek velük.
szablyafűrész
Ne bántsátok Pokornit, ő a fidesznyik belső ellenzékéhez tartozik, két paraszthajszál választja csak el attól, hogy Ángyán professzor, vagy Hadházy Ákos nyomdokaiba lépjen és köpjön egy nagyot a gengszter-maffia-bratyikormányra !
szablyafűrész
@SwordFish: Hogyan lehetne a Fideszben bízni, amikor maga a tálibok vezíre, hegyi Orbán, néhány éve még oroszozott pejoratív jelzőkkel, majd most már testvérek a tovarisi konyecek, úgy módosulnak az álláspontja, ahogyan a szél fúj ?
Mondhatnám, mint a tákolmány.

Egy skizofrén egyed van abban a helyzetben időnként - vagy tartósan - hogy nem képes érzékelni a világ racionális valóságát maga körül, kettős énben létezik.
Ez Orbán !
martinpalermo
Bántja őt a sors.Kilökték,mert nem lett kinevezve, az Apja ügynök múltjáért--és lám lám ,most nem sírdogál,hanem fenyeget.Azt gondolja őt senki nem fogja megnézni mit művelt 20 évig?
szelbatyo
Pokorni a kettes számú nyeregbe kerülésükkor mondta ( már túl Apuci besúgó múltjának kiderültén, túl a politikától való könnyes visszavonulásán, túl a politikába való sunyi visszasündörgésén, országgyűlési képviselőként és polgármesterként ) :
" Az elsőnek, aki lop, le lesz vágva a keze !..."
Nos, levágott kezű fidesznyiket még azóta sem láttam... Igaz, ha az elsőt nem tudták, ki volt - a zorbán, a szarrág... bocsika... a szíjjártó, a kövér, a simicska, stb.stb.stb... -, akkor a többiét nem is kell, mert először is CSAK AZ ELSŐRŐL VOLT SZÓ, másodszor: ha az első nincs meg, akkor a többi automatikusan mentesül...
Ez is csak olyan szemét gazember, mint a többi... Lásd: Turul-szobor felállítása, és ezzel kapcsolatban a törvény semmibe vétele...
mariaberta
Csak idézem József Attilát, aki versében üdvözölte Thomas Mann-t, mint fehérek közt egy európait.
Pokorni is ez," fehér "egy csomó -nem írom kik közt.
De ebből még sok baja lesz, hasonlóan Mádi Lászlóhoz.
Hellcat
@SwordFish: Látom nahát barátoddal ki is moderáltattad a kommentet hamar annyira bántotta a szemeteket az igazság :D
dömdödöm
ahogyan közvetett módon szipolyozzák ki az emberek úgy közvetett módon lopnak valakin ,valakiken keresztül . Rafináltan van ez így kitalálva mert ezt utólag k nehéz lesz bizonyítani ,bár nem lehetetlen ?
verőce21
"A mieinknek szól az elszámoltatás, nem visszafelé" - de azért érthetnek belőle visszafelé is!
szablyafűrész
Szegény Pokorni, jól beszél, azonban 2010-ben kellett volna felhívni a harácsoló tolvajok figyelmét - nem a lopás és rablás után !
Darthon1
A Fidesz azért nem szavazta meg az ügynök törvényt, mert kiderült számukra, hogy sok sok kis Pokorni pityeregne a Parlament Fidesz oldali patkójában! A megtévesztett fideszbirkák pedig a "sajnos" megnyert választások után lesznek kénytelenek szembesülni az igazsággal, amikor elkezdődik a mostani osztogatás visszavétele. Azaz áremelkedések, újabb adók kivetése, rezsi növekedés lesz. Ami persze már most is jelen van, hiszen az útdíj bevezetése például a hosszú távú hatások miatt legalább 20% áremelkedést okoz mindenben.
szelbatyo
@szablyafűrész: Pokorni 2010-ben mondta, hogy:
" Az elsőnek, aki lop, le lesz vágva a keze !..."
Csak azóta nem tud egyig számolni...
bretagne
@szablyafűrész: De nem teszi meg, ki tudja, miért?
Manhattan
Tehát eddig mindíg kihúzta őket a sz@rból!
kiskutyauto
Ezzel gyakorlatilag beismerte, hogy egy tolvaj-rabló-fosztogató bűnbanda tagja... gratulálok.. hajrá orbanisztán hajrá abszurdisztán
JAJMÁR
Kikre is lesz hatással ez az üzenet? Csak nem kampány van?
A birkák beveszik, a lopók meg tudják, hogy biztonságban addig vannak, amíg... de majd, ha jön a Gyurcsány-koalíció !
Mindig tudtam, hogy a Pokorni nem h@lye !
kukac50
Jó lenne ha Pokorni segítene belenyomni Őket még jobban a szarba.
Már nyakig benne vannak.
Desischado
Talán csak nem a vesztét érzi Pokorni, hogy egyszeriben köpönyeget fordított! Eddig érdekes, nem zavarta a sok "cselez-lopez"! Mi a manó, most meg akkor mi van?
Brother Louie
@Desischado: ez nálam úgy jön le, hogy négy évig lehetett lopni de a választásokra tekintettel nem akarnak több botrányt.

Ezért ami még nincs lecsvarozva azt még el lehet vinni.
Senara
Pokorni polgármester , leteremtette a Fideszes polgármestereket . Az ö általa vezetett önkormányzattól , mekkora veszteséget vállalt át az állam a közösből ?
szablyafűrész
Vajon miért a saját karámnak mondta ezt ? És miért csak a lopásról beszélt, hát a hűtlen kezeléssel, a hivatali visszaéléssel, a csalással és sikkasztással mi lesz ?
nemjoezigy
Ezt én nem tudom elhinni, mert az elmúlt közel négy év arra nem volt elég, hogy az elődeik nyilvánvaló csalásait, sikkasztásait, hűtlen kezeléseit nem "tudták" leleplezni, megoldani. (csak egy példa: a Fertő tói nádgazdálkodás: 50 millióért megvenni, majd évi 200 millió állami támogatás rá és mégsem aratták le!) stb.
soper
Pokorni elvtársnak üzenjük: ti se lesztek kihúzva a szarból. Aki lop, az le lesz csukva.
Ezt a hülyét is ide irányították a pártirodáról? (swordfish elvtárs)
nemsemmi
Ha ezt nem a vezére utasítására mondta, csak úgy magától, akkor Viktor megint rá fog koppantani az orrára.
szablyafűrész
Na, gengszter-mutyisok, elmehettek a jó büdös...Nyizsníj Novgorodba...
spu00
Hallomáson kívül tud valaki, valamit, tettek már feljelentést, mert ami eddig volt, az visszafelé sült el.Vagy csak választás jön?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.