Csütörtök este az Engedélyezési Hivatal közleményt adott ki két online pénztárgép forgalmazási engedélyének visszavonásáról. Az egyik kassza az Alt Cash utolsó engedélyezett gépe, így a hivatal döntésével eltűnnek az magyar piacról a 20 éve uralkodó pozícióban lévő Samsungok, melyekre eddig az online átállásban is a legtöbb megrendelést adták le. Több tízezer kereskedő maradhat hoppon, a Facebookon némelyikük már forradalommal fenyegetőzik.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Kedve kereskedők eddig úgy éreztétek hogy be vagytok csapva, de higgyétek el nem engedhettünk a nyugati multi zsákmányszerzésének. De csak azért húztuk az időt hogy lemérhessük hogy milyen a tűrő képességetek kedves kereskedő barátaim, és igazam volt a magyar kereskedőnek fát lehet vágni a hátán és bármeddig lehet hülyíteni! De itt a jó hír a mentoromnak szellemi vezetőmnek a turulban fogant sámán foggal született simicska barátomnak, végre elkészült a pénztárgépgyártó üzeme! Haleluja örvendezünk kedves nemzeti kereskedő barátaim ezzel is segithetjük a nemzeti
joopapa
simicska megsegítő alap feltöltését ésa haza fényre derül!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.