A baloldali összefogás pártjai szerint a parlament nem hagyhatja jóvá a paksi atomerőmű bővítését, mivel az Országgyűlésnek beterjesztett javaslat biankó csekk, az Oroszországgal kötött megállapodás legfontosabb részletei nem derülnek ki belőle.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
"Brüsszelben és Washingtonban nemcsak annak nem örülnek, ha valaki hirtelen "orosz akcentussal" beszél, hanem az is bizalomvesztéshez vezet, ha egy ország annak látszatát kelti, hogy a döntéseit egy az unión kívüli nagyhatalom érdekeinek megfelelően próbálja meghozni. Azzal, hogy Gyurcsány a Nabucco projektet álomnak nevezte, és kormánya a Moszkvától kevésbé függő energiaellátás kérdésében nem vette tudomásul az Oroszországgal szembeni transzatlanti hangsúlyeltolódásokat, azt a kellemetlen bizonyítványt állította ki magáról, hogy ő Putyin legfontosabb (energia)politikai szövetségese Közép-Európában..."

Szijjártó Péter, fidesz.hu, 2007. május 05.
Dr. Felipe
@Manhattan: Ez a kurva internet megőriz mindent. Szíjj-ártó szélkakas peti bohócot is bepörgette a keleti szél rendesen.
Ellenzékben tökéletesen az ellenkezőjét mondták annak amit most csinálnak. Szar lehet náluk tükörnek lenni bár lehet hogy bele se néznek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.