Akár életfogytig tartó szabadságvesztéssel is büntethető lenne a jövőben az, aki súlyosan megzavarja egy közérdekű üzem működését. Az ezt kezdeményező fideszes Boldog István a színesfémlopásokkal indokolta...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Na ezt a kétharmad nem szavazza meg formai okokra hivatkozva... Hehehe
nehogymá
megkell szüntetni a szinesfém felvásárlást.fizetünk annyiféle a környezet terhelésére vagy szennyezésére kitalált adót,hogy ingyen kéne elhordaniuk. amugy se életszerü,hogy egy sima lakóház vezeték cseréjéből hordják oda a rezet. arról nem is beszélve,hogy elöször leégetik róla a müanyagot.EZT államositsák és csináljanak munkahelyet a raboknak. nem is értem,hog a nyilvánvalóan lopott csatorna fedet,vagy egy felsövezetéket ami nem kerülhetne"civil" kézbe,hogy vehet meg egy "vállalkozó".az egyik fillérekért milliós kárt okoz,mert nagy pénze a felvásárlónak van benne,pofozzák a szart megint.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.