Rogán Antal a múlt héten még Lúdas Matyiként háromszor verte volna le a bankokon, ha trükköznek. A Fidesz három irányban is kiterjesztette volna az ingyenes készpénzfelvételt, de ebből végül csak egy látszik megvalósulni, az is csak mérsékelve az eredeti tervekhez képest.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Mert csak a szájuk jár mindig...majd jövőre...majd mi nem hagyjuk...majd mi megvédjük...támadnak megint!...csak hazugság és a parasztvakítás.
Hellcat
Mert csak a szájuk jár mindig...majd jövőre...majd mi nem hagyjuk...majd mi megvédjük...támadnak megint!...csak hazugság és a parasztvakítás.
Maszlag
@Hellcat: És be van jelentve a negyedik rezsicsökkentés.
szöszmösz
Amikor Rogán megfenyegette a bankokat, hogy Ludas Matyi lesz, először a mesére gondoltam.Most már tudom, hogy csak vicc volt.
JAJMÁR
@szöszmösz: Hogy is lehetne ez a Rogán Ludas Matyi? Hiszen az a nép gyermeke volt!
Persze eljátszhatja a Rogán, csak kezdje az elején, mert a Fazekas története úgy kezdődik, hogy Ludas Matyitól elveszik mindenét és alaposan elverik :DDD
kukac50
Fidesz a Döbrögi szerepét vállalta fel.
Desischado
Már látom, hogy a bankok jajgatnak, mert a hős vezír, és rogán tóni verik őket, mert azok a gonoszok nem hagyják magukat kifosztani, viktátor meg nem tud a hős megmentő szerepében tetszelegni! (röhögőgörcsöm van! ezek már azt sem tudják mit hazudjanak össze!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.