Az eddigi választásokhoz képest kevesebb lesz a politikai reklám a 2014-es kampányban, a kormánytöbbség ugyanis több ponton is jelentősen szűkítette a pártok hirdetési lehetőségeit – írja az Origo.

A Fidesz a választási törvény átszabásával, illetve több rendelettel is alaposan megváltoztatta a politikai hirdetési szabályokat. Így egyrészt nem kell attól tartanunk, hogy mindenhonnan politikusok fotói néznek majd le ránk, másrészt minden pártnak megnehezítették, hogy eljuttassa üzeneteit a választókhoz – olvasható az Origo cikkében.

"Marad a Facebook, a kitelepülés, a fórumozás, a szórólapozás, a vadplakátozás és a bóklászás a lépcsőházban, mindenkihez be fogunk csöngetni" – vázolta egy MSZP-s röviden a kampánystratégiát a lapnak.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Levendula
@mate03: Nem. De rosszabbul sem. Ugyanúgy.
nezelodo
"Levendula
Az MSZP kormány ideje alatt sem volt jobb az élet... Alig vártuk a kormányváltást..."

Mostanra csak annyi változott, hogy most a politikai maffiózókat akarjuk leváltani.
Desischado
Engem nem tud befolyásolni, hogy miféle plakátból látok többet, az értékrendem kész, a döntésem sziklaszilárd, hogy kikre nem fogok szavazni, de sok a megvezethető ember, sajnos! De azért reménykedem, hogy többen vannak azok, akikbe belerúgott a maffiakormány!
nezelodo
"Desischado De azért reménykedem, hogy többen vannak azok, akikbe belerúgott a maffiakormány!"

Lehet, hogy tévedsz! Találkoztam olyan ismerőssel aki évi 180000-t bukott a 16%-os adó és az adójóváírás bevezetésével és utána lelkendezett, hogy kapott évi 120000-t a beteg gyereke miatt. Igaz a munkáltatója meg levonta ezt az összeget, a zsebbe adott járandóságából, mégsem ébred föl!
nezelodo
adójóváírás bevezetésével, bocs helyesen:az adójóváírás kivezetésével
verőce21
Április 6-a után pedig még az ürgelyukakba is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.